Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης στο «Πάρκο των Χρωμάτω από τις 22/12 έως τις 5/1 και κατά τις ώρες 18:00-20:30

Αν σε φέρει ο δρόμος στο Πάρκο των Χρωμάτων, ο Ερυθρός Σταυρός, με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης, θα βρίσκεται εκεί από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με τη δική του σκηνή, πραγματοποιώντας 3 διαφορετικές διαδραστικές δράσεις Πρώτων Βοηθειών για τους μικρούς μας φίλους, παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

 

«Οι Μικροί Σαμαρείτες και το Μαγικό Βαλιτσάκι των Χριστουγέννων»

Η πρώτη δράση αναφέρεται στην παρουσίαση και γνωριμία ενός απλού φαρμακείου με τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα, η δεύτερη στην εικαστική, τρισδιάστατη δημιουργία ενός ατομικού φαρμακείου με εύχρηστα υλικά και η τρίτη στην προβολή video (animation) επαληθεύοντας μέσω του διαλόγου, τις γνώσεις που αποκομίσθηκαν από τους δύο προηγούμενους σταθμούς.

Κάπου στο πλάι της σκηνής θα βρεις κι ένα δέντρο, όχι τυχαία.

Το δέντρο στέκει εκεί για να γεμίσει μικρά δώρα, που θα δοθούν στο Δωμάτιο Απασχόλησης Παιδιού του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Σας περιμένουμε όλους!!!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.