ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Το Συνέδριο Tourism.Next διοργανώνεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Το Συνέδριο Tourism.Next διοργανώνεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Το Συνέδριο Tourism.Next διοργανώνεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

H ατζέντα του Tourism.Next conference στην ECDM Expo 2019

Το συνέδριο Tourism.Next διοργανώνεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12:00, στο πλαίσιο της έκθεσης ECDM Expo 2019.

Σκοπός του, είναι να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις του χώρου των ξενοδόχων, για να οδηγήσουν το κοινό απευθείας στις ιστοσελίδες όπου πωλούν τις υπηρεσίες τους.

 

Όταν πρέπει να ξεχωρίσετε, είναι σημαντικό η online παρουσία σας να ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις. Ανακαλύψτε τους πιο αποδοτικούς τρόπους για να αποκτήσετε πιστό κοινό και θετική φήμη, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες των aggregators, αυξήστε τις κρατήσεις, διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό, μετασχηματίστε και αναπτύξτε την επιχείρησή σας.

 

Δείτε την ατζέντα του συνεδρίου

tourism_logos

Καλεσμένοι στο συνέδριο, είναι κορυφαίοι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους παραβρισκόμενους τις βέλτιστες πρακτικές και τους πιο αποδοτικούς τρόπους για να αποκτήσει κάθε επιχείρηση πιστό κοινό και θετική φήμη, να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να αναπτυχθεί.

 

Κόστος:

Τα εισιτήρια κοστίζουν 49,60 ευρώ.

Για να δείτε την ατζέντα και να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

 

Η είσοδος για ξενοδόχους είναι δωρεάν!

Για να εξασφαλίσετε το δωρεάν εισιτήριό σας, στείλτε email στο d.bati@ecommerceexpo.gr με θέμα “Τourism.Next @ ECDM Expo 2019“.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Create AccountLog In Your Account