Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου
Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου ευχαριστεί θερμά τον μέγα χορηγό – ευεργέτη του σταθμού μας Αθανάσιο Μαρτίνο για την κάλυψη της συντήρησης των πυροσβεστικών οχημάτων του σταθμού.
Με τον τρόπο αυτό τα οχήματα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και τα πληρώματα μεταβαίνουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε εθελοντικό έργο στους συμπολίτες μας , μέσα από τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο που έχουμε αφού όλοι οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ έχουν κύριες εργασίες.
Υ/Γ : δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και το συνεργείο Αγγελής Service Συνεργείο Κορωπί για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε καθώς και την συνέπεια στην συντήρηση αφού όλα έγιναν μέσα στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου και υπήρχε χρονικός περιορισμός.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.