ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

                                                                                                                          

                                                                                                                                      

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον συμπολίτη μας κ. Γκούτζα  Αθανάσιο, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση Βουλκανιζατέρ Ελαστικών, για την ευγενική χορηγία δυο ζευγαριών αλυσίδων χιονιού για το διασωστικό όχημα του Τμήματος μας.

Η στήριξη του είναι συνεχής στις ανάγκες του Τμήματος και δηλώνει αφενός την  εκτίμηση και αναγνώριση  της μακροχρόνιας προσφοράς μας, αφετέρου δε, αποτελεί κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε το Εθελοντικό μας έργο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Τ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γκούτζα και εύχεται ολόψυχα στον ίδιο, την οικογένεια και τους εργαζόμενους της επιχείρησής του, Ευλογημένα Χριστούγεννα και δημιουργικό το Νέο Έτος, απαλλαγμένο από δυστυχία, πόνο και ασθένειες.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ε.Ε.Σ.

 

 

†    Κ ί τ ρ ο υ ς  Γ ε ώ ρ γ ι ο ς

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.