ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το παράρτημα Κέρκυρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΚΕ, έκοψε την Βασιλόπιτα του για το 2018 και με αφορμή την 10ετή παρουσία , προσφορά και δράση του , ανακήρυξε επίτιμα μέλη και βράβευσε φίλους για την προσφορά και στήριξή τους στην ομάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων πάτερ Δημήτριος, ο π. Βουλευτής Στεφ. Γκίκας ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού κ. Αλ. Μιχαλάς, ο Δημ. Σύμβουλος κ. N. Κορακιανίτης, ο Περιφερειακός Διοικητής Ιονίων Νήσων της Π.Υ. κ. Ευθ. Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής Νομού Κέρκυρας της Π.Υ κ. Ανδρ. Ρίζος, ο Διοικητής του Α΄Πυρ Σταθμού Κέρκυρας κ. Ν. Κολοβός, ο Προέδρος του ΟΛΚΕ κ. Σπ. Στεφανίδης, ο Υπεύθυνος του γραφείου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Γ. Ναούμ, η Υπεύθυνη του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κα Μ. Δημέγγελη, εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ, της ΕΕΕΔ, ου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Φάρου Ζωής, του Πολ Συλλόγου Ποταμού, του Όλοι Μαζί για την Κέρκυρα, φίλοι και μέλη της ομάδας.


Ένα σύντομο απολογισμό 10ετίας έκανε ο πρόεδρος του παραρτήματος κ. Γ. Γλυκοφρύδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ομάδας από την ίδρυση της έως σήμερα, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την αναγνώριση και την υποστήριξη τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη, τα ιδρυτικά και εν ενεργεία μέλη Κωνσταντίνος Τζώρας και Ιωάννα Μιχαλά, για την συνεχόμενα πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Επίσης επίτιμο μέλος ανακηρύχθηκε ο Διοικητής Νομού Π.Υ. Κέρκυρας κ. Ανδρέας Ρίζος , για τη συμβολή του στην ίδρυση και την πολύτιμη προσφορά των γνώσεων του στην ομάδα επί δεκαετίας.
Τιμητική πλακέτα έλαβαν για αδιάληπτη προσφορά, τη συμβολή και τη στήριξη τους στην ομάδα οι κ.κ. Παπαστεργίου Γεώργιος (παραχώρηση για χρήση του πρώτου διασωστικού σκάφους), ο κ.Βλάσσης Γεώργιος (Ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ φιλοξενεί επί 10ετία εκπαιδευτές από Κεντρική Διοίκηση), ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλ. Μιχαλάς (υποστήριξη από τα πρώτα βήματα της ομάδας έως και σήμερα) καθώς και ο πρόεδρος του ΟΛΚΕ κ. Σπ. Στεφανίδης για λογαριασμό του ΔΣ του οργανισμού (παραχώρηση έδρας).

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.