“Είναι εξαιρετικά περίεργη η κατάσταση κι απαιτεί ενότητα μακρυά από πολιτική και κόμματα”, δήλωσε ό πρώην ΑΓΕΕΘΑ και νυν Υπουργός Άμυνας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ε. Αποστολάκης. 
Συμφωνώ απολύτως και την κάνει ακόμη πιο περίεργη η τιμητική όπως χαρακτήρισε την επιλογή του από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεχόμενος σφοδρή πολεμική για την ενδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, έσπευσε να εκμεταλλευθεί την πηγαία εμπιστοσύνη του Έλληνα στις Ένοπλες και ιδιαίτερα στις Ειδικές Δυνάμεις! 

Ή αποδοχή της θέσης καθώς συνδέεται με ψήφο εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση για ψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας, έχω την άποψη ότι βραχυπρόθεσμα πλήττει το εθνικό ζήτημα , ενώ θα έχει και πλέον μακροπρόθεσμα δυσμενή αποτελέσματα, αφού πλήττεται καίρια και η εμπιστοσύνη του λαού στο Στρατό. και την Ηγεσία του , ως τελευταία καταφυγή ενότητας και προστασίας των συμφερόντων του Έθνους.
Η συγκεκριμένη επιλογή έχει ειδική βαρύτητα και συνδέεται με μη ορατές σήμερα πολιτικοκοινωνικές παρενέργειες, που θα τις υποστεί ο Ελληνισμός, όπως υπέστη τόσα δεινά τις τελευταίες δεκαετίες, τα οποία θα πληρώνει εσαεί.
Ναύαρχέ μου, Βάτραχε και Αρχηγέ, μην συνδέσεις το καλό σου όνομα και μην ανταλλάξεις θεσεις , χρήμα και δόξα, με την εθνική υποχώρηση στο τόσο ευαίσθητο ζήτημα της Μακεδονίας!
Εν ονόματι του Παύλου Μελά,του Τέλου Άγρα, του Γερμανού Καραβαγγέλη, του Ίωνα Δραγούμη , του Λουκά Κοκκίνου και χιλιάδων ηρώων Μακεδονομάχων , θυμίζω την κρισιμότητα του διακυβεύματος, με όλη τη συνείδηση του “περίεργου” της κατάστασης, ιδίως όταν μόλις χθες παρευρεθήκαμε στην καταπληκτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, όπου και είχες δίκαια την πλέον τιμητική θέση!!!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.