Οι ελληνικές ελπίδες του κάνοε – καγιάκ στους αγώνες Olympic Hopes στη Σλοβακία

 

 

Το μέλλον του ελληνικού κάνοε – καγιάκ σπριντ βρίσκεται στην Μπρατισλάβα προκειμένου να πάρει μέρος στους αγώνες Olympic Hopes που αρχίζουν αύριο στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Στην αποστολή παίρνουν μέρος 11 αθλητές και αθλήτριες με στόχο τη διεκδίκηση καλών πλασαρισμάτων αλλά και τη συμμετοχή εμπειριών που θα τους φανούν χρήσιμες στην μετέπειτα αθλητική τους καριέρα.

Στη διοργάνωση της Σλοβακίας συμμετέχουν 832 αθλητές και αθλήτριες από 36 χώρες. Όλοι οι αγωνιζόμενοι και οι αγωνιζόμενες είναι από 15 – 17 ετών. Το πρώτο αγώνισμα για τους νεαρούς πρωταθλητές μας θα είναι το Κ1 1000 μ. Προκρίσεις σε τελικούς θα διεκδικήσουν οι Παναγιώτης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Μπενέτος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Σοφία Παυλή και Δημήτρης Δεμερτζής. 

Το Σάββατο (14/9) στην απόσταση των 500 μ. θα πάρουν μέρος στο Κ1 οι: Παναγιώτης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Μπενέτος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Σοφία Παυλή, Δημήτρης Δεμερτζής και Όλγα Μενιέ και στο Κ2 των 500 μ. οι Μαρκέλλα Κάβουρα -Όλγα Μενιέ, Δημήτρης Δεμερτζής – Οδύσσεια Θωμοπούλου. Την Κυριακή (15/9), η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στα 200 μ. μονού καγιάκ από τους Άρη Φεζιάν, Χρήστο Μάτσα, Μαρκέλλα Κάβουρα, Βασιλική Δρόσου και Οδύσσεια Θωμοπούλου και στο διπλό καγιάκ 200 μ. από τους Χρήστο Μάτσα – Κωνσταντίνο Μπενέτο. 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.