Το Μέγαρο είναι για όλους και είναι γεμάτο τέχνη και ζωή!

 

Είστε Λάτρεις της Μουσικής; Του χορού; Του θεάτρου; Όλων των τεχνών; Θέλετε να προγραμματίσετε τι θα δείτε και τι θα ακούσετε αυτή την καλλιτεχνική περίοδο;

 

Το Μέγαρο δίνει μια ξεχωριστή δυνατότητα φέτος στο κοινό: όλοι μπορούν να επιλέξουν τις δικές τους διαδρομές μέσα από έναν ειδικά σχεδιασμένο καλλιτεχνικό χάρτη. Ταξίδια στο πιάνο, το ακορντεόν, το εκκλησιαστικό όργανο, τη φωνή, την τζαζ και τη ροκ, στις μουσικές του κόσμου, σε παραστάσεις για παιδιά και γονείς, αλλά και στους μεγάλους ερμηνευτές, το χορό, το μουσικό θέατρο και πολλά ακόμα.

ΚΥΚΛΟΣ ΓΕΦΥΡΕΣ. Τα Επτάνησα πάντα τραγουδούν. Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Η μαγεία της επτανησιακής μουσικής από χορωδίες του Ιονίου. Πάνω από 170 χορωδοί και οργανοπαίκτες φέρνουν στο Μέγαρο με τον πιο αυθεντικό τρόπο, καντάδες, άριες και αρέκιες και την αύρα του Πολιτισμού των Ιονίων Νήσων που παραμένει ζωντανή και διαχρονική.
Συμμετέχουν:
Μικτή Χορωδία Ζακύνθου «Το φιόρο του Λεβάντε» . Διεύθυνση χορωδίας: Διονύσης Μαλλιάς
Νέα χορωδία Λευκάδας . Διεύθυνση χορωδίας: Μαρία-Κυριακή Αραβανή
Χορωδία – Μαντολινάτα Λιβαθούς (Κεφαλονιά). Διεύθυνση χορωδίας: Βασίλης Καλογηράς
Χορωδία Λευκίμμης Κέρκυρας. Διεύθυνση χορωδίας: Σπύρος Σμοΐλης.
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, 13 Ιανουαρίου 2018/20:30.

 

Για να απολαύσετε τις εκδηλώσεις που προτιμάτε, σας προτείνουμε να κάνετε τις επιλογές σας, όσο η φετινή καλλιτεχνική σεζόν βρίσκεται ακόμα στην αρχή της!

 

Η επιλογή μίας ή περισσοτέρων θεματικών κατηγοριών εκδηλώσεων, χωρίς την καταβολή συνδρομής, συνοδεύεται από μια σειρά πλεονεκτημάτων που όλοι θα λατρέψουν:

 

  • Ειδικά επιμελημένες θεματικές κατηγορίες

Με γνώμονα τις ποικίλες αισθητικές αναζητήσεις του κοινού, το Μέγαρο, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, διαμόρφωσε και προτείνει πακέτα εκδηλώσεων ανά θεματική κατηγορία (Όπερα, Μουσική Δωματίου, Τζαζ & Ροκ, Για Παιδιά και Γονείς κ.ά.) αλλά και ιδιαίτερους συνδυασμούς μουσικής – θεάτρου – χορού κτλ.

  • Προτεραιότητα στην εξασφάλιση εισιτηρίων

Με την έγκαιρη επιλογή μίας ή περισσοτέρων κατηγοριών εκδηλώσεων, οι Λάτρεις της Μουσικής εξασφαλίζουν από την αρχή της καλλιτεχνικής περιόδου την προκράτηση εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις που επιθυμούν, πριν από την έναρξη προπώλησης για το κοινό.

  • Προτεραιότητα στην επιλογή θέσης

Με το δικαίωμα προκράτησης εισιτηρίων, επιλέγουν τις θέσεις που επιθυμούν, πριν από την έναρξη προπώλησης για το κοινό.

  • Εκπτώσεις εισιτηρίων

Κερδίζουν 15% έκπτωση στην τιμή εισιτηρίου κάθε πακέτου εκδηλώσεων.

  • Ευκολίες πληρωμής

Έχουν δυνατότητα εξόφλησης σε τρεις άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

  • Δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίου

Σε περίπτωση κωλύματος, μπορούν να αλλάξουν ένα εισιτήριο από το επιλεγμένο πακέτο εκδηλώσεων, με εισιτήριο άλλης εκδήλωσης της επιλογής τους.

 

Πληροφορίες

210 72 82 333

http://www.megaron.gr/default.asp?pid=359&la=1

http://www.megaron.gr/files/LatreisthsMousikisentypo.pdf

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.