Το ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ συναντά το Βασίλη Κολτούκη σε μία συζήτηση για το «Φως του Κόσμου»

Αγαπητοί φίλοι/ες

Αγαθές δυνάμεις, που δρουν εντός του Κόσμου, μας έφεραν σε επαφή, πιστεύουμε, για να μας βοηθήσουν κι επιταχύνουν την υλοποίηση ενός ΕΡΓΟΥ, που καθένας υλοποιούσε από μόνος του. Έτσι σιγά σιγά και ήδη από το 2015, ενεργοποιούμε, πλέον μαζί, ένα παγκόσμιο ρεύμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙ ΑΡΕΤΗΣ, που μελετά, εμπνέεται και υλοποιεί την ΙΔΕΑ της ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ κι ονομάσαμε ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ.


Ένα κίνημα που εκκινεί από το Φάρο του κόσμου, την Ελλάδα, για να διαχύσει το φως το ιλαρόν προς κάθε κατεύθυνση .
Ένα ρεύμα ισχύος, που φιλοδοξεί να βοηθήσει τους Πολίτες να κοσμούν τις Πόλεις τους και τις Πόλεις (Έθνη, Κράτη και Συλλογικότητες πάσης φύσεως) να κοσμούν τον ΚΟΣΜΟ.
Ένα ΟΡΑΜΑ που γίνεται πράξη κι αφορά όλους, δίνοντας νόημα κι ουσία σε ό,τι καθένας μας εκπροσωπεί , συνθέτοντας τους ανθρώπους σε ευρύτερες οργανικές συλλογικότητες, με τον ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ, της των ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΣ, ως είναι ενωμένα τα κύτταρα εντός του Οργανισμού και οι Πιστοί εντός της Εκκλησίας!

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 19η Δεκεμβρίου 2018, στις 18.30, το ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ έχει την τιμή να φιλοξενήσει και συζητήσει με το γνωστό Φωτογράφο και Ταξιδιώτη του Κόσμου μας Βασίλη Κολτούκη, στον πάντα φιλόξενο πολυχώρο ΑΙΤΙΟΝ (Τζιραίων 8-10) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε σε μία βιωματική αναφορά του στη Φωτογραφία και τί σημαίνει γι’ αυτόν, αλλά κυρίως στα Ταξίδια και στους Ανθρώπους, που συνάντησε και συνδέθηκε μαζί τους, επιστρέφοντας με μία πολύτιμη προίκα, τις φωτογραφικές απεικονίσεις πολύτιμων στιγμών!
Μία συνομιλία εκ βαθέων για το πώς ένας Φωτογράφος συγκεντρώνει το Φως του Κόσμου κι αφού το επεξεργαστεί και φιλτράρει με τη δύναμη της προσωπικότητάς του, το αναπέμπει στον Κόσμο, υπό μορφή φωτογραφιών , φορτισμένων με πλήθος εσωτερικών μηνυμάτων, που στη περίπτωση του Βασίλη Κολτούκη φέρνουν τη σφραγίδα της θετικής προσέγγισης και αισιοδοξίας.

Αντί βιογραφικού αντιγράφουμε την αναφορά στο Βασίλη Κολτούκη, από το Δημοσιογράφο Δαυίδ Ναχμία, που τον φιλοξένησε στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ:
<<Τιμής Ένεκεν
Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 http://webradio.ert.gr/trito/
To Τρίτο Πρόγραμμα αυτό το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 13:00, μέσα απ’ την εκπομπή Τιμής Ένεκεν του Δαυίδ Ναχμία, παρουσιάζει τον Βασίλη Κολτούκη. Έναν Έλληνα περιπατητή φωτογράφο που εδώ και πολλά χρόνια, με μία φωτογραφική μηχανή Leica στο χέρι, γυρίζει τις πέντε ηπείρους και φέρνει πίσω γνήσιες φωτογραφίες βαθέων συναισθημάτων.
Είναι ένας περιπλανώμενος, ένας ευγενής αριστοκράτης τυχοδιώκτης, εθελοντικά εμπλεκόμενος σε όλες τις περιπέτειες που του επεφύλαξε η ζωή στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη. Ακολουθεί τα ίχνη του Ρεμπώ, και του Λώρενς της Αραβίας στην Αφρική, του Καβάφη, του Μαχάτμα Γκάντι, του Χέμινγκγουέϊ και του Έσσε. Έχει μαύρες αδελφές, ξαδέλφια Ινδιάνους… και βρίσκει συγγενείς όπου βρεθεί. Ο Βασίλης Κολτούκης, είναι ένας ναυτικός που πάει από περιπέτεια σε περιπέτεια. Περιπλανιέται σε όλες τις ακτές και τα πελάγη αυτού του κόσμου, αναζητώντας χαμένους θησαυρούς, όνειρα, μύθους και μαγικά κλειδιά που λύνουν μυστήρια…>>.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, γλυκά από όσους φίλους/ες φτιάξουν, για να τα προσφέρουν δωρεάν κι οι ευχές εν όψει των Χριστουγέννων.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και θα προσφέρετε την παρουσία σας, που είναι αναγκαία για την υλοποίηση της Οργανικότητας.

link event

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.