‼ Κατά την δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λέρου της 25ης Νοεμβρίου 2020 συζητήθηκε η αίτηση του σωματείου μας με αριθ. πρωτ. εισερχ. 7493/6-11-2020 η οποία αφορούσε την τροποποίηση της με αριθ. 167/14-10-2017 (Α.Δ.Α.: ΩΥΚΨΩΛΓ-ΔΩΧ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την έγκριση παραχώρησης χρήσης δημοτικού κτηρίου.
➡️ Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λέρου αποφάσισε ομόφωνα (20/20 διότι απουσίαζε ένας εκ των συμβούλων) την τροποποίηση της με αριθ. 167/14-10-2017 (Α.Δ.Α.: ΩΥΚΨΩΛΓ-ΔΩΧ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση παραχώρησης χρήσης του δημοτικού κτηρίου παραπλεύρως της μεγάλης αποθήκης που έχει ο Δήμος της Λέρου στο κτιριακό συγκρότημα του λιμανιού στο Λακκί, προς το σωματείο με την επωνυμία «Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Λέρου», προκειμένου να στεγαστεί σε αυτό και να το χρησιμοποιεί για την κάλυψη των αναγκών του ως βάση ετοιμότητας.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 147/2020 (Α.Δ.Α.: Ω8Μ9ΩΛΓ-Φ10).
➡️ Μετά από την συγκεκριμένη άκρως θετική και πολύ σημαντική εξέλιξη για την ομάδα μας ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον κύριο δήμαρχο Μιχάλη Κόλια ο οποίος στέκεται έμπρακτα στο πλευρό μας καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι ψήφισαν ομόφωνα τη συγκεκριμένη απόφαση. Από τη μεριά μας θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε αυτούς αλλά και όλους τους πολίτες της Λέρου ότι θα ξεκινήσουμε άμεσα τις απαραίτητες διεργασίες για τη δημιουργία μιας υψηλού επιπέδου βάσης ετοιμότητας η οποία θα ανταποκρίνεται με επάρκεια στην διαχείριση της οποιασδήποτε κατάστασης έκτακτης ανάγκης για το νησί μας.
📌 ΥΓ: Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ έπειτα από την άκρως θετική γι’ αυτήν συγκεκριμένη εξέλιξη θα συνεχίσει έμπρακτα να στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου, Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Αιμοποιητικών Κυττάρων «Η ΖΩΗ» ούτως ώστε να βρεθεί το συντομότερο δυνατό και για αυτόν τον τόσο σημαντικό σύλλογο μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα στέγασης του το οποίο το αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια εδώ και πολλά χρόνια.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.