Τι είναι η μέθοδος «Senteris»

Είναι το απόσταγμα τριακονταετούς έρευνας του ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΕΝΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που στόχο εχει την συνεχή ανθρώπινη εξέλιξη σε πνευματικό και κοσμικό επίπεδο. Με την μέθοδο – τεχνική «Senteris» θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε με τον γρηγορότερο και ασφαλέστερο τις εγκεφαλικές και σωματικές μας ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ εφαρμόζοντας τις ακόλουθες τεχνικές:

  1. Ενεργειακή Ασπίδα και αύξηση της ενέργειας σε κορυφαία επίπεδα, με αποτελέσματα έμπρακτα και μετρήσεις ανάλογες των συμμετεχόντων.
  2. Επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου με στόχο να επιλέξουμε και να πραγματοποιήσουμε μια οποιαδήποτε αυριανή πιθανή και απίθανη πραγματικότητα με την εφαρμογή του κβαντομηχανικού πειράματος της διπλής σχισμής και τον συγχρονισμό των δυο υμησφαιρίων του εγκεφάλου.
  3. Μικροκοσμική Τροχιά της ενέργειας στα 5 επιπεδα.

Και ενεργοποίηση πρώτου επιπέδου όλων των ΚΕΝΤΡΩΝ ( ΤΣΑΚΡΑ) και του εγκεφάλου.

 1. Ενεργοποίηση ματιών επαφή με το υποσυνείδητο, άμεσος προγραμματισμός και μεταφορά δεδομένων στο υποκείμενο.
 2. Ενεργοποίηση ρευστού ( ΚΙ -ΤΣΙ ). Με τεχνικές ασκήσεων σε όρθια θέση με πρακτικά και άμεσα αποτελέσματα.
 3. Απορρόφηση ενέργειας απο το περιβάλλον. Mε τεχνικές ασκήσεων σε όρθια θέση με πρακτικά και άμεσα αποτελέσματα.
 4. Eνεργοποίηση των επτά ΚΕΝΤΡΩΝ ( μύηση )
 5. Τηλεκινηση ( μύηση ).
 6. Έλεγχος ηλεκτρικών συσκευών ( τηλεπάθεια μύηση )
 7. Σβήσιμο κεριού μονο με τα ματια-σκέψη ( μύηση )
 8. Εκμάθηση τεχνικής για το Αστρικό ταξίδι για όσους το επιθυμούν, με πρακτική ( και με ασπίδα προστασίας ).

Για πληροφορίες οσον αφορά τους τρόπους εκμάθησης της μεθόδου και απόκτησης του ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ «Senteris» για την εκμάθηση άνευ διδασκάλου στα τηλέφωνα 2104001200 η 6944598817. Να ενημερώνεστε έγκαιρα για τις Προϋποθέσεις συμμετοχής στα σεμινάρια.

Μια αναζήτηση που ξεκινά με την πρώτη μας ανάσα και τελειώνει με την τελευταία, μια αναζήτηση που διαρκεί μια ολόκληρη ζωή, που ως υπέρτατο στόχο έχει την αυτοπραγμάτωση του είναι και την φώτιση.

Ευχόμαστε αυτό το site να είναι για όλους η αφετηρία για την εκπλήρωση και την επιτυχία όλων των προσδοκιών – στόχων μας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο αυτό περιέχει ένα μέρος της βιογραφίας του συγγραφέα όσο αφορά την δικιά του αναζήτηση και προσπάθεια προκειμένου να φθάσει στο επίπεδο που βρίσκετε σήμερα.

Στηρίζεται σε μια σειρά από αφηγήσεις ταξιδιών σε κοσμικό και αστρικό επίπεδο, σε συζητήσεις με τους δασκάλους που συνάντησε στον Δρόμο του καθώς και με τους δικούς του μαθητές.

Στο βιβλίο αυτό διατυπώνονται ερωτήσεις σε καίρια θέματα και δίνονται απαντήσεις που είναι δυνατόν βάση του τρόπου που εξηγούνται να ικανοποιήσουν και τον πιο δύσκολο αναγνώστη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα βρούμε στο βιβλίο απαντήσεις που μας ταλανίζουν εδώ και καιρό.

Η Σχολή

Η Σχολή ιδρύθηκε το 1996 ως Αθλητικό Σωματείο με το όνομα ‘‘RIOU KO KAN” (Τίγρης και Δράκος) με κύριο αντικείμενο εκπαίδευσης την Πολεμική Τέχνη CHARKOON DO που είναι συνδυασμός τεσσάρων στυλ 1) Σαολίν, Τσο λι φάτ-KUNK FU, TAE KWOV DO και SITO RIOU.
Αργότερα το 2005 το ύφος της Σχολής άλλαξε μαζί με το όνομα της επειδή έτσι πρόσταζε ο νόμος της εξέλιξης και έγινε ‘‘ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ’’, με απώτερο σκοπό την εκμάθηση

 

α) όλων των τεχνικών για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και ακεραιότητας και την ανάπτυξη της σωματικής και ψυχικής υγείας.

β) όλων των κανόνων που συνιστά το φιλοσοφικό μέρος του συστήματος, ήτοι για την ανάπτυξη της πειθαρχίας, αυτοκυριαρχίας, αυτοπεποίθησης του ανθρώπου,

γ) την ανάπτυξη μεθόδων αυτοσυγκέντρωσης ,

δ) την εφαρμογή όλων των κανόνων που συνιστά αυτή για την επίτευξη της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού

Φωτογραφίες

 

 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.