ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

ΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ GIRLS TEAM GALANOPOULOU

ΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ GIRLS TEAM GALANOPOULOU

ΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ GIRLS TEAM GALANOPOULOU

Φώτο Ρεπορτάζ Βασίλης Κουτρουμανος

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ GIRLS TEAM GALANOPOULOU .

 

Αποτελεί μεγάλη χαρά για το Δ. Σ του συλλόγου Girls Team Galanopoulou  , κι  εμένα ως Πρόεδρο του,  να υποδεχόμαστε στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου ,  σήμερα, την έλευση της νέας  χρονιάς μαζί με αξιόλογους ανθρώπους, ανθρώπους-πρότυπα που υπηρετήσαν άξια τα Αθλητικά Ιδεώδη, κι αποτελούν παράδειγμα ως μίμηση για τους νεότερους.  

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η σημερινή μέρα αποτελεί  κατά κάποιο τρόπο, τη μετάβαση από έναν μακρύ δρόμο προσπάθειας ανάδειξης της σημασίας του Αθλητισμού σε πολλά επίπεδα της ζωής μας –κάτι το οποίο κατά καιρούς μοιράστηκα με τον καθένα από εσάς ξεχωριστά., σε ένα πιο διευρυμένο επίπεδο που θα δώσει την ευκαιρία  σε περισσότερα παιδιά να κατανοήσουν την προστιθέμενη αξία που μπορεί να παραχθεί μέσω της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό .

Οραματίζομαι από την πλευρά μου να συνεχίσουμε – από όποια θέση κι αν βρίσκεται ο καθένας από εμάς – να εμπνεύσουμε τη Νέα Γενιά γύρω μας,  ώστε να κατανοήσουν  την σημασία του αθλητισμού .

Γιατί ο Αθλητισμός είναι Φως,  είναι η αξία Πολιτισμού της Χώρας μας Διεθνώς.  

Στην Τιμητική εκδήλωση Βραβεύτηκαν  από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου , Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη  ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς ,ο κ. Τέο  Λοράντος , η Κορυφαία Μαραθωνοδρόμος  κ. Μαρία Πολυζου και ο Παραολυμπιονικης Κολύμβησης Γιάννης Κωστάκης.

Η Προεδρος κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου και Προπονήτρια της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Μάνο Σταραμόπουλο  Διεθνή Αναλυτή της FIFA-UEFA Δημοσιογράφο, Έφορο  του ΠΣΑΤ για την παρουσίαση και το συντονισμό της βραδιάς,  όπως και τον κ. Βασίλη Κουτρουμάνο για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης  ,οι οποίοι είναι και μέλη του Συλλόγου .

 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account