Τα έργα πρόληψης συνεχίζονται δυναμικά σε όλο τον Υμηττό.
Συνεργεία του Σ.Π.Α.Υ. ξεκίνησαν τον καθαρισμό από ξερά χόρτα και σκουπίδια στον Δήμο Βύρωνα και συγκεκριμένα στα σημεία επαφής του Υμηττού με την Λεωφόρο Κατεχάκη.
Φέτος για πρώτη φόρα διπλασιάζεται η συνολική έκταση στην οποία θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού, καθώς η πρόληψη αποτελεί το σημαντικότερο στάδιο για την θωράκιση του βουνού μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Άκης Κατωπόδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βύρωνα & Μέλος του ΔΣ του Σ.Π.Α.Υ. κ. Χρήστος Γώγος.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλη την έκταση του Υμηττού και στους 11 Δήμους και στόχος του Συνδέσμου είναι να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.