ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Σώμα Εθελοντών Μεταμόρφωσης

Το Σώμα Εθελοντών Μεταμόρφωσης ιδρύθηκε το 2009 από ενεργούς πολίτες της πόλης μας που είχαν σκοπό να προσφέρουν στο κοινό ωφελος των πολιτών. 
Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και πολλοί εθελοντές γράφτηκαν στα μητρώα του ΣΕΜ.
Η τότε Δημοτική αρχή μας βοήθησε πολύ κυρίως δίνοντας ένα γραφείο στο κολυμβητήριο να έχουμε τα γραφεία μας και την βάση μας.
Δραστηροποιηθήκαμε καλύπτοντας πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης και όμορων Δήμων.
Συνεργαστήκαμε με την Πολιτική προστασία, υπογράψαμε μνημόνιο συνεργασίας με το Σώμα Σαμαρειτών του ΕΕΣ, που μαζί διιργανώσαμε σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής.
Δεχθήκαμε βοήθεια μέσω χορηγίων σε υλικά από ιδιώτες και επαγγελματίες και από τον ΕΕΣ σε φάρμακα στολές γραφεία καρέκλες και πολλά άλλα.
Ιδιαίτερη τιμή η πρωσοπογραφία του Υπαρχηγού του ΕΕΣ και δημότη της πόλης μας που είχε προσφέρει πάντα τις υπηρεσίες του εθελοντικά του Ανδρέα Λένα.
Μετά την αλλαγή της Δημοτικής αρχής στην αρχή είχαμε την ίδια βοήθεια και δραστηροποιηθήκαμε και σε άλλους τομείς.
Ώσπου έξαφνα ενημερωθήκαμε ότι λόγω αναγκαιότητας του χώρου που ήταν τα γραφεία μας θα φεύγαμε.
Μάζεψαν τα πράγματα μας κάναμε καταγραφή και τα τοποθέτησαν στην αποθήκη του κολυμβητηρίου, μέχρι να μας βρουν νέα γραφεία να στεγασθούμε.
Χρόνια δεν βρέθηκε τίποτα, ώσπου φέτος ιδρύθηκε εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας από τον Δήμο και ζητήθηκε η εμπειρία και βοήθεια μας και να στεγασουμε όσα πράγματα μας μπορούσαμε. Αλλά ποτέ δεν μας κάλεσαν επίσημα
Λόγω των τελευταίων γεγονότων των καιρικών φαινομένων αποφασίστηκε η επανίδρυση του Σώματος Εθελοντών Μεταμόρφωσης.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφοριες.

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account