Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας :Ανακοίνωση για τα επεισόδια στην αλβανια

Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας :Ανακοίνωση για τα επεισόδια  στην αλβανια

Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας :Ανακοίνωση για τα επεισόδια στην αλβανια

Σχετικά με τα απαράδεκτα αντιαθλητικά γεγονότα που προκλήθηκαν στα Τίρανα στον αγώνα πυγμαχίας του Γιώργου Γκιόλντα εναντίον του Αλβανού Spyridon Ymeri  ο Πρόεδρος του ΣΕΠ Γιώργος Στεφανόπουλος  δηλώσε τα εξής:  “Δυστυχώς τα εκτός αγωνιστικού χώρου γεγονότα είναι ακριβώς όπως περιγράφηκαν από τον προπονητή Κώστα Ευρυβιάδη. 

Ο ΣΕΠ από την αρχή της ένταξής του στην EBU επεδίωξε την καλή συνεργασία με όλα τα γειτονικά κράτη για ευνόητους λόγους. Πρόσφατα ενημερώθηκα ότι η Αλβανία θα διεκδικήσει φέτος στο ετήσιο συνέδριο την υπαγωγή της στην EBU. Με αυτό το δεδομένο κι έχοντας την ασφάλεια ότι η διοργάνωση θα έχει κάποια στάνταρντς που η  EBU προβλέπει ανταποκρίθηκα στην πρόταση της γειτονικής χώρας κι έδωσα την άδεια στο Γιώργο Γκιόλντα να κάνει τον αγώνα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως έπρεπε.

Θέλω να υπογραμμίσω  ότι δεν πρέπει κανείς μας να βιαστεί να κάνει αυθαίρετες γενικεύσεις, διότι γνωρίζουμε ότι στη χώρα μας αγωνίζονται παρά πολλοί αθλητές αλβανικής καταγωγής σε πολλές διοργανώσεις οι οποίοι έχουν άκρως πολιτισμένη συμπεριφορά και υπακοή στους κανόνες. Θέλω να πιστεύω ότι το χθεσινό είναι μεμονωμένο περιστατικό και δε θα ξανασυμβεί ποτέ κάτι ανάλογο. Ο ΣΕΠ έχει ήδη πράξει τα δέοντα προς κάθε αρμόδιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ *ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ*
*ΣΕΠ*

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Create AccountLog In Your Account