Σύμφωνο συνεργασίας της ΕΟΕ με την Πρεσβεία της Γαλλίας

Η Πρεσβεία της Γαλλίας, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ) υπέγραψαν Σύμφωνο συνεργασίας για την από κοινού προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 και της γαλλικής γλώσσας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το Σύμφωνο υπέγραψαν ο Γάλλος Πρέσβης Κριστόφ Σαντεπί, ο Α’ Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ, Στέλιος Αγγελούδης και Μανώλης Κολυμπάδης, ο Διευθυντής του Γαλλικού Ιντιστούτου, Μικέλ Ουσό και ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ, Γιώργος Αλικάκος. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες, Σοφία Μπεκατώρου (ιστιοπλοΐα), Θωμάς Μπίμης (καταδύσεις), Βίκτωρας Μήτρου (άρση βαρών) και Γιώργος Τζελίλης (άρση βαρών), ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης (100μ κολύμβησης) και ο Γάλλος Ολυμπιονίκης, Σεμπαστιάν Βιελεντάν (κωπηλασία).

Διαβαστε Περισσοτερα εδω 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account