ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΣΩΣΗ Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ.

 ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΣΩΣΗ Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ / ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Περισσότερες Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6907362758 και 6957636051
Συμπληρώστε την Φόρμα Συμμετοχής που ακολουθεί και θα αποσυρθεί την 27.11.2019 και έχει αναρτηθεί ήδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
https://forms.gle/piAKANbX1xqTfyX27
Στίγμα Δημαρχείου Γλυφάδας
https://goo.gl/maps/X2wmrfqj9xqY86HZ9
Στίγμα 5ης Παραλίας Γλυφάδας
Στάση Τραμ Πλατεία Βεργωτή
https://goo.gl/maps/NywrtoFhpKJ2D3Qz7

Συνδιοργάνωση  Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών και Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος. Mε την Συνεργασία της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας ΟΑΝΕΑΝ 🇬🇷🇪🇺.
Αποκλειστικά για το ΠΣ, Εθελοντές Πυροσβέστες του ΠΣ, Στελέχη Λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων.
Νυχτερινή και Ημερήσια Επιβίωση.
Υπό την αιγίδα του 🇬🇷🇪🇺Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Με την συμβολή των τριών Σωμάτων των 🚁🚤👨‍✈👨‍✈ Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος και της #ΈνωσηςΑστυνομικώνΥπαλλήλωνΝοτιανατολικήςΑττικής
🚔🚨🚍🚓🚑🚒
Καθοριστικό Ρόλο στην απρόσκοπτη υλοποίηση του Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. έχουν οι συνεργαζόμενες με το ΙΔΑΦΚ Eθελοντικές Oργανώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ιδιωτικοί φορείς με την παροχή ουσιαστικής υποστήριξης / υλικοτεχνικού εξοπλισμού / σκαφών κ.α. στην εκπαιδευτική αυτή δράση.
H Θεωρητική Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας και η Πρακτική Εκπαίδευση στην 5η Παραλία Γλυφάδας Στάση Τραμ Πλατεία Βεργωτή.
Το ΣΕΥΣΕΕΔ του Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου 2019 στην έδρα της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Θεωρητική Εκπαίδευση ενώ η Πρακτική Εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί στην πλαζ της 5ης Παραλίας Γλυφάδας.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account