ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

“Σχολείο Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου – Επιβίωση Έρευνα Διάσωση”

ΠΛΑΖ ΕΟΤ ΠΑΤΡΑΣ 26 και 27 Οκτωβρίου 2019.

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή των σχετικών δηλώσεων συμμετοχής ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών θα επικοινωνήσει ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά με όλους τους συμμετέχοντες για τελική διασταύρωση των στοιχείων των Εκπαιδευομένων.

Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ – Κοιν.Σ.Επ.), σε συνεργασία με την Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ., υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων, του ΛΣ ΕΛΑΚΤ και κρατικών φορέων στο πλαίσιο των σκοπών λειτουργίας του, διοργανώνει για 2η συνεχόμενη φορά το Σχολείο Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου Επιβίωσης – Έρευνας & Διάσωσης για το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, Εθελοντές Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος και περιορισμένο αριθμό στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν από πιστοποιημένους εκπαιδευτές καταδύσεων της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών της Πολεμικής Αεροπορίας και Ιδιωτικών Σχολών, Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές Α’ Βοηθειών ΕΚΑΒ, ΕΟΠΠΕΠ, ERC & IDAFK, Ναυαγοσώστες, καθώς και από Μετεωρολόγους και στελέχη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, και του Τμήματος Κρίσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Καθοριστικό Ρόλο στην απρόσκοπτη υλοποίηση του Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. έχουν οι εθελοντικές οργανώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ιδιωτικοί φορείς με την παροχή ουσιαστικής υποστήριξης / υλικοτεχνικού εξοπλισμού / σκαφών κ.α. στην εκπαιδευτική αυτή δράση.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.