ΕΝΩΘΕΙΤΕ , ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, ΕΜΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΤΕ

Το συμφέρον σου μπορεί να γίνει μορφή αντίστασης ..
Πουλήστε το πλεονάζον απόθεμα σας, την παραγωγική ικανότητα σας ή την παραγωγή σας σε μια νέα αγορά αγοραστών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Στη συνέχεια, εμπορευτείτε για προϊόντα και υπηρεσίες που θέλετε χωρίς να ξοδεύετε μετρητά για να βελτιώσετε τις ταμειακές ροές σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Είναι απλό. Οι εταιρίες Barter (Ανταλλαγής) είναι κάτοχοι σε εμπορικές συμφωνίες από τρίτους, όπως ακριβώς οι τράπεζες και οι εταιρείες πιστωτικών καρτών. Όταν εισέρχεστε στο ανταλλακτήριο μας, παίρνετε έναν λογαριασμό ανταλλαγής, ο οποίος μοιάζει πολύ με τον τραπεζικό λογαριασμό σας στην τράπεζά σας, εκτός από το ότι οι καταθέσεις και οι πληρωμές στο λογαριασμό σας μέσα στην πλατφόρμα μας γίνονται με δραχμές ανταλλαγής αντί για μετρητά. Και δραχμή ανταλλαγής = ένα Ευρώ μετρητών.

Σε αντίθεση με την άμεση διαπραγμάτευση που μπορείτε να πέτυχετε ατομικά και προσωπικά, τα μέλη του Σχεδίου Αχιλλέας απολαμβάνουν πολλαπλές συναλλαγές από όλους τους συμβαλλόμενους του δικτύου, έτσι ώστε όταν παρέχετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας, δεν περιορίζεστε μόνο στην παραλαβή του προϊόντος ή της υπηρεσίας από το άτομο ή την εταιρεία με την οποία διαπραγματευθήκατε.

Με την εγγραφή σας στο Σχέδιο Αχιλλέας, πέραν του λογαριασμού μετρητών στην τράπεζά σας, θα έχετε επίσης ένα λογαριασμό ελέγχου ανταλλαγής. Κάθε φορά που ξοδεύετε δολάρια ανταλλαγής αντί για μετρητά για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τα ταξίδια και τη διαφήμιση που χρειάζεστε, εξοικονομείτε μετρητά. Και θα γνωρίσετε νέες επιχειρήσεις και νέους πελάτες που πιθανότατα δεν θα είχατε ποτέ, μέσα από το Σχέδιο Αχιλλέας.

Με το ηλεκτρονικό εμπόριο με την πολλαπλή συμμετοχή στο Ανταλλακτήριο συναλλαγών μας, ο κ. Βαγγέλης που κάνει θεραπευτικό μασάζ κέρδισε 800 δραχμές ανταλλαγής συμπληρώνοντας τα κενά ραντεβού του τα οποία τελικά τα έκλεισε με μέλη ανταλλαγής του Σχεδίου Αχιλλέας, τώρα μπορεί να αγοράσει μια νέα γραφιστική εργασία για την επιχείρησή του από τον κ. Γιάννη που έχει τυπογραφείο η να διαπραγματευτεί της υπηρεσίες καθαρισμού γραφείων από την κυρία Σοφία. Η Κυρία Σοφία χρησιμοποιεί της δραχμές ανταλλαγής που κέρδισε από τον καθαρισμό του καταστήματος του κ. Βαγγέλη κάθε εβδομάδα, για να πάρει ένα μασάζ για τον εαυτό της και το σύζυγό της, κρατώντας ταυτόχρονα το σώμα της σε κορυφαία φυσική μορφή για να μπορεί να τρέξει σωστά την επιχείρηση καθαρισμού της. Κάνεις δεν έχασε , όλοι κέρδισαν και μάλιστα κέρδισαν πελάτες που με το φυσικό χρήμα ίσως να μην ήθελαν η να μην θεωρούσαν αναγκαίο η να μην είχαν τα χρήματα να κάνουν όλες αυτές τις υπηρεσίες !

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε δίκτυα ανταλλαγής μπορούν να προβλέψουν ότι θα φτάσουν το 15% έως 20% σε πρόσθετες νέες πωλήσεις από αγοραστές που σας έχουν γνωρίσει από το Σχέδιο Αχιλλέας ,οι οποίοι θα σας πληρώσουν σε δραχμές ανταλλαγής για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας, το υπερβολικό απόθεμα σας ή την παραγωγική σας ικανότητα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα νέα έσοδά σας που αποκτήσατε από αυτές τις πωλήσεις για να πληρώσετε για νέες αγορές δικές σας αντί να χρησιμοποιήσετε μετρητά. Η εξοικονόμηση χρημάτων με αυτή την μορφή εμπορίου μετατρέπεται σε άμεσο κέρδος σας!

Αποκτήστε το μερίδιό σας σε αυτό το τεράστιο επιχειρηματικό δυναμικό και Εγγραφείτε σήμερα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.