Κυριάκος Κόκκινος 

Στις 6 και 7 και από 12 έως 14 Απριλίου έχω την τιμή να συμμετέχω στην ομάδα του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, η οποία πλαισιώνει την καταπληκτική διοργάνωση της Axion Hellas, του προέδρου της Βασίλη Πατέρα και της υπέροχης ομάδας του, για την ενίσχυση των Ακριτικών μας νησιών, με πλήθος εκδηλώσεων εθελοντικής προσφοράς.

Η Axion Hellas συνεπής στις αξίες και τις ιδέες της, για μια ακόμα φορά στέκεται δίπλα στους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας με μια πρωτοφανή σε μέγεθος και περιεχόμενο ανθρωπιστική αποστολή.

 

 

Από τις 6 έως τις 14 Απριλίου, στο πλαίσιο της 7ης δράσης, 90 εθελοντές και 13 φουσκωτά , θα επισκεφθούν την Αστυπάλαια, την Τήλο, τη Χάλκη και το Καστελόριζο, προκειμένου να προσφέρουν στους κατοίκους των συγκεκριμένων νησιών, πολύτιμες ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες, ποικίλη υποστήριξη, εκπαίδευση και πλήθος εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών του Αιγαίου, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις από 55 γιατρούς 23 ειδικοτήτων, με τη βοήθεια έμπειρου νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, οι ομάδες της Axion Hellas θα πραγματοποιήσουν επίσης σημαντικές πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των περιοχών, με έργα υποδομής.

Ο ΣΕΒ θα συμβάλει με δράσεις περιβαλλοντικού ακτιβισμού, υποβρύχιων καθαρισμών, ενώ στον κενό χρόνο θα παράσχω δωρεάν νομικές συμβουλές κι υπηρεσίες coaching. Στις 6 και 7 Απριλίου στην Αστυπάλαια και στις 13 και 14 στο Καστελόριζο! Παρακαλώ διαδώστε το μήνυμα σε φίλους που κατοικούν στις περιοχές αυτές, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να παρευρίσκονται και να επικοινωνήσουν μαζί μου! Θα χαρώ να σας συναντήσω στη μεγάλη αυτή γιορτή έμπρακτης οργανικότητας! _________________________________ #AxionHellas #WeSupportSociety

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.