Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Γρηγόρη Νικολόπουλου πυγμάχου του Βυζαντινού του Χρήστου Γάτση, εν όψει του αγώνα του στη Σουηδία που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην πόλη Ορεμπρο.

Αντίπαλός του στον τετράγυρο αγώνα είναι ο Johannes Vinasco ( 5-1-0, 3KO). Η ζύγιση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Στη γωνία του Γρηγόρη Νικολόπουλου θα βρεθούν οι προπονητές του Χρήστος Γάτσης και Πέτρος Χασάπης.

Στη Σουηδία θα μεταβεί και ο Πρόεδρος του ΣΕΠ Γιώργος Στεφανόπουλος, ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος και θα τιμηθεί από το Σουηδό διοργανωτή. Με την ευκαιρία αυτού του ταξιδιού ο Χρήστος Γάτσης και ο Γιώργος Στεφανόπουλος έχουν προγραμματίσει επαφές με παράγοντες , προμόουτερ και ατζέντη, με σκοπό να διευρύνουν το πλαίσιο συνεργασίας του ΣΕΠ  με  τους Ευρωπαίους .

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.