Μεγάλη ευλογία για όλους τους Χριστιανούς σήμερα, αλλά και όλον τον Κόσμο, ανεξαρτήτως πίστης! Ο επιφανής Χριστέ ο Θεός και τον κόσμον φωτίσας δόξα σοι! 

Με παλληκάρια του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, που έχει το αποκλειστικό προνόμιο, εδώ και 20 χρόνια, μόνο μέλη του να συμμετέχουν στην ανάδυση του Τιμίου Σταυρού, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, συμμετείχαμε και εφέτος στο εγχείρημα, βουτώντας στα παγωμένα νερά του Πειραιά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, με παρουσία πλήθους πολιτικών, στρατιωτικών και πιστών , που μέσα σε μία κρύα ημέρα απόλαυσαν το λαμπερό αττικό ήλιο!

Είθε η ευλογία της πίστης στο Χριστό και την Αγία Τριάδα, που σαν σήμερα, πριν χιλιάδες χρόνια, αποκαλύφθηκε στον κόσμο, να μας φωτίσει στο να αξιωθούμε να συναντηθούμε και με το Νοητό Ήλιο!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.