ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2018
ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Την Τρίτη 10 Ιουλίου και την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στη Σαντορίνη, με τίτλο: Ασφαλείς Διαδρομές. Ώρα έναρξης την Τρίτη 10 Ιουλίου 17:00 και ώρα λήξης 21:00. Την Τετάρτη η ώρα έναρξης είναι η 10η πρωινή και η ώρα λήξης των εργασιών του συνεδρίου η 12η μεσημβρινή. 


Το συνέδριο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ, Αγάπη για Ζωή. Ο Αγάπη για Ζωή από το 2015 έχει δωρίσει 121 αμαξίδια και ειδικούς μηχανισμούς. Η συλλογή καπακιών από δεκάδες σημεία στην Αττική αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια, δίνει τη δυνατότητα μεγάλης συγκέντρωσης τους και ως εκ τούτου στην άμεση ανταπόκρισή μας, για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Από 1.1.18 έχει δωρίσει 13 απλού τύπου αμαξίδια και 8 ειδικού τύπου. Η συνεχιζόμενη προσπάθεια, η μαζική στήριξη στο έργο, έχουν ως αποτέλεσμα την ανιδιοτελή προσφορά, κάθε φορά που δωρίζεται έναν αμαξίδιο ή ένας ειδικός μηχανισμός και τέλος τη μέγιστη χαρά που λαμβάνουμε όλοι μας, όταν η καθημερινότητα των συνανθρώπων μας βελτιώνεται και αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό τους. 


Την 11η Ιουλίου ο Αγάπη για Ζωή θα δώσει ένα ακόμα αμαξίδιο. Το αμαξίδιο είναι δωρεά της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και θα δοθεί στο νοσοκομείο της Σαντορίνης. Την παράδοση θα πραγματοποιήσει η κα Κατερίνα Κουρμεντέλου.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με αλφαβητική σειρά θα τοποθετηθούν οι: 
Αλεφραγκής Μάρκος, Βάγγαλη Βιβή, Γιώργος Ουρσουζίδης, Δαρζέντας Μπάμπης, Εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής & του ΕΚΑΒ Σαντορίνης, Κουρμεντέλου Καίτη, Κος Μαντούσης, Μιχάλαρος Γιώργος, Μπαλαγούρα Κατερίνα, Μπάνος Δημήτριος, Μπενέκος Δημήτριος, Πελεκάνος Γιώργος, Σιγάλας Μανώλης, Σκουπελίτου Μαρία –Σοφία, Τσαουσίδου Σάγια. 
Το συνέδριο πραγματοποιείται κατόπιν της ευγενικής δωροθεσίας της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων AEJ, (ελληνικό τμήμα). Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες HSW & GOLDEN STAR FERRIES είναι ευγενικοί δωροθέτες της μετακίνησης για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.