Κυριάκος Κόκκινος

Δικηγόρος,Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ,Αντιπρ. Συνδ.Ελλήνων Βατραχανθρώπων, Coach

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, στη συνάντηση αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων με τον Επίσκοπο Μεσαορίας Γρηγόριο, σε μία βαθιά συζήτηση για πνευματικά κι εθνικά θέματα της επικαιρότητας.

Η τριήμερη επίσκεψη του ΣΕΒ στην Κύπρο, 29/9-2/10/2019,επ’ ευκαιρία της εθνικής εορτής απελευθέρωσής της από τον αγγλικό ζυγό το 1959, μετά τον επιτυχή τετραετή αιματηρό αγώνα της ΕΟΚΑ, συνεχίζεται, με επαφές και σύσφιξη σχέσεων με όλους τους θεσμικούς παράγοντες, που μοιράζονται τα ιδεώδη των Ελλήνων Χριστιανών Βατραχανθρώπων!

Σκοπός η αναγέννηση του Ελληνισμού, με τη ζωογόννηση και διασύνδεση των μερών του σε όλον τον Κόσμο, σε έναν υγιή ψυχοπνευματικό Οργανισμό, που πορεύεται περήφανα, ελεύθερα κι ενάρετα στο χώρο και το χρόνο!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.