Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι αθλητές του κάνοε καγιάκ

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι αθλητές του κάνοε καγιάκ

 

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι αθλητές του κάνοε καγιάκ

 

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Με τρεις αθλητές θα πάρει μέρος η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών, που θα διεξαχθούν στο Βελιγράδι από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου. Στην πρωτεύουσα της Σερβίας θα μεταβούν οι Στέφανος Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Ιωάννης Κουτσοποδιώτης.

 

«Έχω ολοκληρώσει την προετοιμασία μου. Πήρα μέρος και σε αγώνες στο εξωτερικό, όπου τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά. Στο ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου θα αγωνιστώ με στόχο, αρχικά, την πρόκριση και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει», δήλωσε ο 19χρονος Στέφανος Δημόπουλος.

 

Ο Στέφανος Δημόπουλος θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα των 200, 500 και 1000 μ. του κάνοε, ο Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης στα 200 και στα 5.000 μ. του καγιάκ, ενώ στα 500 και στα 1000 μ. του διπλού καγιάκ θα αγωνιστούν οι Ιωάννης Κουτσοποδιώτης και Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, για πρώτη φορά συμμετείχε αθλητής  της Ε.Ο.Κ.Κ. σε παγκόσμιο πρωτάθλημα άγριων νερών (Wildwater). Μετά την ένταξη του αγωνίσματος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ο ΛέαντροΓκεγκάι πήρε μέρος στη διοργάνωση που διεξήχθη  στο ποτάμι Muota της Ελβετίας. Αγωνίσθηκε  στο classicwildwater 4,5 km και στο WildwaterSprint. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε ο αθλητής μας σε αντίστοιχους αγώνες και αποκόμισε εμπειρίες που θα του φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account