ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Στηρίζουμε ως χορηγός επικοινωνίας την 11η Απονομή Βραβείων Προσωπικότητες

Τα βραβεία Προσωπικότητες ιδρύθηκαν από τον ιδρυτή της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης κύριο Δημήτρη Μουζακίτη το 2008 και η πρώτη απονομή έγινε το 2009 στο θέατρο του Δήμου Κερατσινιού «Αντώνης Σαμαράκης».

Το 2010 πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα τελετών του ΟΛΠ και την διοργάνωση είχαν οι Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης σε συνεργασία της Κερκυραϊκής Ενωσης Πειραιά & Περιχώρων. Από τότε πέρασαν 11 χρονιά και τα βραβεία έγιναν θεσμός τιμώντας ανθρώπους που ξεχώρισαν στης Τέχνες και Πολιτισμό, Επιστήμη, Γράμματα, Επαγγέλματα, Κοινωνικό έργο και στον Αθλητισμό. Από το 2011 η απονομές γίνονται στην αίθουσα τελετών του ΕΒΕΠ με την συνεργασία του τότε Πρόεδρου, αείμνηστου Γεώργιου Κασιμάτη κάτι που γίνετε μέχρι σήμερα με την συνεργασία του νυν Πρόεδρου Βασίλη Κορκίδη.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account