Στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου αντιπροσωπεία του Δ.Σ της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε
Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Δ.Σ της «Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης » , πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 12.00 π.μ το προγραμματισμένο ραντεβού Γνωριμίας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Ηρακλείου ,Ταξίαρχο κό. Νικόλαο Σπυριδάκη.
Την αντιπροσωπεία του Δ.Σ της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε με τον πρόεδρο της ,κο.Γεώργιο Μοσκοβίτη ,την Γ.Γραμματέα κα. Μαρία Πολάτου, τον Έφορο κό. Αλατσάκη Γεώργιο τον Υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κο. Χατζηνικολάκη Νικόλαο και τα μέλη της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε φωτορεπόρτερ κο. Παναγιώτη Δρόσο και τον Δημοσιογράφο Γιάννη Παρασύρη υποδέχτηκε με πολύ χαρά ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού Ηρακλείου ,Ταξίαρχος κος. Νικόλαος Σπυριδάκης.
Ο πρόεδρος κος Γιώργος Μοσκοβίτης συνεχάρη εκ’ μέρους όλων των μελών της ένωσης τον ταξίαρχο αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου κο Νικόλαο Σπυριδάκη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ,και του ευχήθηκε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο έργο του .
Συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα που αφορούν το νησί όπως η αύξηση της παραβατικότητας από τους οδηγούς ,τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στο νησί αλλά και στην μη συμμόρφωση των νέων παιδιών- οδηγών για την απόκτηση άδειας οδήγησης ….
Eπίσης αναφέρθηκαν και για την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων μετά την άρση των μέτρων κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού .
Ο νέος αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος κος Νικόλαος Σπυριδάκης εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση, της εγκληματικότητας σε περιοχές που κατοικούν Ρομά και ειδικά πίσω από το Αστυνομικό Μέγαρο σε οικόπεδα που ανήκουν στον Δήμο Ηρακλείου ,και βεβαία αναφέρθηκε και σε αυτούς που εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας ,άνθρωποι από το Πακιστάν, που αυτή την στιγμή είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ΕΛ-ΑΣ και ειδικά στην περιοχή της Μεσαράς.
Αναφέρθηκε επίσης για τα επαγγελματικά προβλήματα λόγο του COVID 19- που υπάρχουν σε πάρα πολλούς κλάδους και τομείς του τουρισμού και ελπίζει τουλάχιστον του χρόνου το 2021 ,η χώρα να βαδίσει σταθερά και οικονομικά χωρίς το άγχος της πανδημίας ,και να λυθούν επιστημονικά όλα αυτά τα προβλήματα , που δημιουργήθηκαν στην πατρίδα μας.
✍️🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
Σοβαρός ,μεστός λόγος ,και παθιασμένος με την δουλειά του. Αυτός είναι ο νέος αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος κος Νικόλαος Σπυριδάκης .
Ένας περήφανος αξιωματικός, και πάνω από όλα Κρητικός στην κατάλληλη θέση .
Το Δ.Σ της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε τον ευχαριστεί θερμά για τον χρόνο που διέθεσε μαζί μας και την φιλοξενία του, στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου , και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο δύσκολο έργο του.
Ηράκλειο 10 Ιουλίου 2020
✍️ Για το Δ.Σ της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε
Νικόλαος Χατζηνικολάκης
Υπεύθυνος Δημοσιών σχέσεων
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.