Στην έκκληση για βοήθεια των πολιτών της Θεσσαλίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Κοζάκων Ελλάδος ανταποκρίθηκε άμεσα, συγκέντρωσε σε λιγότερο από 10 ώρες περισσότερα από 1.7 τόνους τρόφιμα για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους Κοζάκους που στην παρότρυνση μου να συνδράμουμε την πληγείσα περιοχή της Καρδίτσας δραστηριοποιήθηκαν αστραπιαία για την συγκέντρωση των αναγκαίων προϊόντων τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.
Οι Κοζάκοι πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την βοήθεια μας αδιάκοπα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο για την εξαιρετική δουλειά στην αντιδήμαρχο Ουρανία Σούφλα του Δήμου η οποία έχει επωμιστεί την συγκέντρωση και την διανομή των προϊόντων.
Συγχαρητήρια και στους εθελοντές της Καρδίτσας που έχουν αφήσει τις οικογένειες τους αυτές τις δύσκολες στιγμές για να προσφέρουν στους συντοπίτες τους.
Το ρήμα βοηθώ, δίνω, προσφέρω σε τροφοδοτεί με απίστευτη ενέργεια για ζωή και ψυχική αρμονία.
Δημήτριος Σιώκης
Συνταγματάρχης СКВРиЗ
Πρόεδρος Συλλόγου
“Αγίου Δημητρίου”
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.