Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό κάνοε καγιάκ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σπριντ

Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό κάνοε καγιάκ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σπριντ

Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό κάνοε καγιάκ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σπριντ

Στους ημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Ντούβλιατ – Ευθυμιάδης

Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό κάνοε καγιάκ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σπριντ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σζέγκεντ της Ουγγαρίας. Σε μία διοργάνωση όπου παίρνουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου και θα κριθούν προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι νεαροί πρωταθλητές μας Βλάντισλαβ Ντούβλιατ – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του Κ2 1000 μ. και αύριο θα διεκδικήσουν προκρίσεις σε τελικούς.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Η κούρσα ήταν αρκετά καλή, ειδικά το πρώτο 500άρι, όμως λόγω ότι ανταγωνιζόμαστε με αντίπαλους Ολυμπιονίκες, μετά το δεύτερο 500άρι, είχαμε απόνερα από τις άλλες βάρκες, κάτι που μας δυσκόλεψε αρκετά. Παρόλα αυτά όμως καταφέραμε και προκριθήκαμε στους ημιτελικούς. Αύριο θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μία καλύτερη θέση ώστε να πλασαριστούμε σε έναν από τους τρεις τελικούς που υπάρχουν», δήλωσαν οι Βλάντισλαβ Ντούβλιατ και Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Η κούρσα των ημιτελικών στην οποία θα πάρουν μέρος οι δύο αθλητές μας θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι. Ο Στέφανος Δημόπουλος δε θα πάρει μέρος στη διοργάνωση καθώς αναγκάστηκε να φύγει από την Ουγγαρία για προσωπικούς λόγους.

Στα παγκόσμια της Ουγγαρίας παίρνουν μέρος περισσότεροι από 1000 αθλητές και αθλήτριες από, τουλάχιστον, 100 χώρες. Ανάμεσά τους βρίσκονται Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ενδιαφέρον των φιλάθλων για αυτή τη διοργάνωση είναι μεγάλο και έχουν πωληθεί τα περισσότερα από τα εισιτήρια.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account