ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

 Σημαντική Διάκριση για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

 Σημαντική Διάκριση για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

 Σημαντική Διάκριση για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Στα πλαίσια του 4ου  Ετήσιου Συνεδρίου ¨ SMART CITIESDIGITAL CITΙZENS ” , η Οργανωτική  Επιτροπή της  διοργάνωσης επέλεξε ομόφωνα να απονεμηθεί στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου διάκριση για τον σχεδιασμό και υλοποίηση του πρωτοποριακού ολοκληρωμένου συστήματος Τηλεϊατρικής με σύγχρονες μεθοδολογίες Διοίκησης και Διαχείρισης Υπηρεσιών Υγείας .

Η  διάκριση αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την συγκεκριμένη δράση καθώς η διοργάνωση SMART CITIESDIGITAL CITIZENS αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση στην χώρα μας, γνωριμίας και παρουσίασης  της τεχνογνωσίας και των τελευταίων εξελίξεων της έξυπνης αστικής ανάπτυξης στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς επιστήμονες, τεχνοκράτες , πανεπιστημιακοί και αιρετοί της αυτοδιοίκησης και όπου συζητούνται και αναλύονται οι προκλήσεις και οι λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία για καλύτερη και ασφαλή ζωή στις πόλεις, οικονομική ανάπτυξη και αειφορία.

Η  διάκριση απενεμήθη την Τετάρτη 26/6/2019 στα πλαίσια των     “ Smart CitiesDigital Citizens Awards” και τη διάκριση παρέλαβε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος συμμετείχε σε ειδική συνεδρίαση μαζί με τους : Γιώργο Ιωακειμίδη ( Δήμαρχο Νίκαιας – Αγίου Ιωαάννη Ρέντη & Πρόεδρο της ΠΕΔΑ), Ανδρέα Κονδύλη (Δήμαρχο Αλίμου) , Γιάννη Κωνσταντάτο (Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης), Νίκο Χουρσαλά (Δήμαρχο Κορυδαλλού) και Στέλιο Βασιλειάδη                  (Αντιδήμαρχο Αιγάλεω).

Όλοι οι αυτοδιοικητικοί αναφέρθηκαν αφενός στις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού και της βιώσιμης ανάπτυξης ενώ ειδική αναφορά στην πρωτοποριακή δράση του Δήμου μας έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Χαλαβατζής ο οποίος απένειμε και την διάκριση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα τηλεϊατρικής που αφορά την πρόληψη, προαγωγή της υγείας και την αγωγή  της υγείας στον εφηβικό πληθυσμό έχει βραβευτεί επίσης σαν καλή πρακτική που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΚΤ επιβεβαιώνοντας την σημαντική προσπάθεια των συμμετεχόντων στην συγκεκριμένη δράση.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account