ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Fire and Emergency Excellence Awards
HELLENIC MEDIA GROUP 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Silver Βραβείο στην κατηγορία “Ανταπόκριση σε Έκτακτες Ανάγκες” των Fire and Emergency Excellence Awards, διεκδίκησε και κέρδισε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τα βραβεία που αφορούν τον ευρύτερο κλάδο των ασφαλών εγκαταστάσεων, επιβραβεύουν βέλτιστες πρακτικές και υπηρεσίες πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αποτελεί τον μοναδικό φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης ο οποίος κατάφερε ανάμεσα σε συμμετέχοντες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση να ξεχωρίσει για το επαγγελματικό του έργο και την επιστημονική του προσέγγιση, στο ιδιαίτερα ευαίσθητο και δύσκολο αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας και της Πυρασφάλειας.
Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής απονομής των βραβείων είναι ο Δρ. Μιχάλης Χάλαρης, Ανώτατος Αξιωματικός Π.Σ., Καθηγητής Πυροσβεστικής Ακαδημίας ΚΕ.ΜΕ.Α , ενώ η επιτροπή απαρτίζεται από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς, εμπειρογνώμονες, ειδικούς κοινωνικής υπευθυνότητας και περιβάλλοντος και αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος.
H διάκριση που έλαβε ο Δήμος μας αποδεικνύει ότι σχεδιάζεται και εφαρμόζεται εξειδικευμένη και πολύπλευρη στρατηγική δράσης για την προστασία και την ασφάλεια της περιοχής μας.
Tο βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός μαζί με τον επικεφαλής τηλεπικοινωνιών της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Σπύρο Μανίκα.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.