Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν οι εθελοντές της Δασοπροστασίας του Υμηττού δωρίζοντας τα 230 ευρώ που έχουν μαζευτεί από τα μέλη της, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Να σημειώσουμε ότι η ΔΑΠΑΧΟ από την πρώτη στιγμή έχει προσφερθεί να ενισχύσει βοηθητικά στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου. Η δημοτική αρχή παραχώρησε τη βίλα Σαλίγκαρου επί της Αετιδέων στην ομάδα εθελοντών για το διάστημα που θα διαρκέσει η κρίση, ώστε να… κατέβουν από το βουνό και να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα να συνδράμουν.
Στη ΔΑΠΑΧΟ έχει άλλωστε έχει αναθέσει τη σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης με απόφαση του ο Δήμαρχος, ενώ έχει συνδράμει και σε ανάγκες που έχουν προκύψει με ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Με σχετική ανάρτηση στη σελίδα που διατηρούν στο facebook οι εθελοντές της Δασοπροστασίας του Δήμου ανακοίνωσαν μόλις πριν λίγη ώρα:
“Η Εθελοντική Δασοπροστασια Παπάγου Χολαργού (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ) ως αμιγώς εθελοντική ομάδα είναι γνωστό ότι δεν διαχειρίζεται χρήματα και ο όποιος εξοπλισμός και μέσα που διαθέτει προέρχονται από δωρεές και χορηγίες ιδιωτών και την ενίσχυση του Δήμου Παπάγου Χολαργού του ΔΟΠΑΠ και του ΣΠΑΥ
Στο πλαίσιο αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα κουμπαρά της ομάδας για την αντιμετώπιση κάποιας έκτακτης ανάγκης.
Θεωρώντας ότι η δοκιμασία που περνά τούτη τη στιγμή η χώρα μας είναι η μεγαλύτερη έκτακτη ανάγκη δωρίζει το ποσό του κουμπαρά ευρώ 230 στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του covid19 με την ευχή να αποτελέσει ένα λιθαράκι στον τοίχο που χτίζεται για να κλείσει οριστικά έξω το πρόβλημα του ιού.
Το ποσό δεν είναι μεγάλο και δεν δίνεται για εντυπωσιασμό αλλά στο πνεύμα των ημερών και ως κίνητρο και παρότρυνση και για άλλους.
Ευχόμαστε υγεία δύναμη και κουράγιο σε όλους”.

ΠΗΓΗ http://www.myxolargos.gr/

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.