Παντού και πάντα δίπλα στον συνάνθρωπό μας, τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, το περιφερειακό τμήμα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στέκεται αρωγός στην υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Εθελοντές και εθελόντριες των σωμάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών βρίσκονται καθημερινά από τις 3 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ στην είσοδο του Νοσοκομείου, προσφέροντας βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη, συγκεντρώνοντας πληροφορίες και φέρνοντάς τους σε επαφή με την αρμόδια κλινική.

Πιστοί στις αρχές τους, τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μένουν ασφαλείς και δίνουν το «παρών» όπου υπάρχει ανάγκη!

Ωστόσο δεν είναι η μόνη δράση τους! Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μας και στους ανθρώπους που αυτές τις ημέρες υπερβάλλουν εαυτόν, το Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προχώρησε στη δωρεά φαρμακευτικού υλικού στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού μας και στο ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση τους: «Στηρίζουμε τους μαχητές της πρώτης γραμμής, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας έμπρακτα και στεκόμαστε πλάι τους».

ΠΗΓΗ https://www.rodiaki.gr/