ΘΕΜΑ: “ΣΕΘΕ- ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ – ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 22,23 & 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017 <METEΩΡΟΛΟΓΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Δ.Δ.ΠΜΣ. -ΕΝΑΕΡΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ>.
Ημερομηνία έναρξης σεμιναρίου έτους 2017 από 22 Σεπτεμβρίου έως 24 Σεπτεμβρίου 2017.
Το σενάριο αφορά ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΑ – ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΕ LIFE RAFTS, ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ.
Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν 96 περίπου εκπαιδευόμενοι, Σώματα Ασφαλείας, Έλληνες εθελοντές, όσο δηλαδή θα διαρκέσουν και οι εργασίες του ΣΕΘΕ. Η ΠΕΠ έχει ήδη εξασφαλίσει με την ευγενική προσφορά και παροχή του Δήμου ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ τους χώρους, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό όπου και θα στεγαστούν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του Σεμιναρίου (εναρκτήρια εκδήλωση, πάνελ ομιλητών, παρουσιάσεις, βραβεύσεις κλπ, θαλάσσια διάσωση και άσκηση). Η θεωρητική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δήμου Β.Β.Β. ενώ η πρακτική άσκηση θα ολοκληρωθεί στην ακτογραμμή του Δήμου Β.Β.Β. 2 μίλια ανοιχτά της στεριάς. Οι μεταφορές και μετακινήσεις όλων των συμμετεχόντων για όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου έχουν τακτοποιηθεί και αυτές χάρη στην ευγενική προσφορά του Συνδιοργανωτή Δήμου. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί και θα κοινοποιηθεί στις σελίδες του internet και θα σταλεί στα mail των εκπαιδευομένων τις επόμενες ημέρες.
Με εκτίμηση για την Π.Ε.Π.
Ξένια Γεωργιάδου
Εκπρόσωπος Τύπου & Συντονισμού ΣΕΘΕ.
Πληροφορίες για αιτήσεις συμμετοχής στο geo_xenia@yahoo.gr 6985 637330

 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.