Σήμερα τοποθετήθηκε η πρώτη ταιστρα “νέου τύπου” του Δήμου, ακριβώς απέναντι από τον 6ο πυροσβεστικό σταθμό (Ολυμπιακου Χωριού).
Ο Αντιδήμαρχος κύριος Αραμπατζής βρέθηκε στο σημείο για να μας παραδώσει τη ταιστρα και ξηρά τροφή, γνωριστήκαμε για πρώτη φορά με την διοίκηση του Σταθμού που μας βοήθησαν στην τοποθέτηση, γνωρίσαμε τον διοικητή, τον υποδιοικητή και κάποιους ακόμη εργαζόμενους. Εντύπωση μας έκανε ο κύριος Στεφανάκος που μαζί με άλλους συναδέλφους του, φροντίζει τα αδέσποτα με μεράκι και αγάπη, εκτός των ανθρώπων του Ολυμπιακού Χωριού που καθημερινά επισκέπτονται τα σημεία με τους τετράποδους φίλους μας.
Όταν γνωρίζουμε ανθρώπους με καρδιά και αυταπάρνηση για εμάς είναι ο λόγος να συνεχίζουμε.
Ευχόμαστε καλή αντιπυρικη περίοδο και δύναμη στους αφανείς ήρωες που κάθε καλοκαίρι παλεύουν για να σώσουν το πράσινο μας.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.