Παρασκευή 26 Οκτωβρίου καλώς ορίζουμε για πρώτη φορά μία νεοσύστατη και πολυτάλαντη τοπική μπάντα στην ιστορική σκηνή του Cafe Santan τους Ρ3ΥΜΑ.

Οι Ρ3ΥΜΑ είναι μια ροκ μπάντα,που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017.

Αρχικά, τα δυο ξαδέρφια και συνονόματοι,βρέθηκαν μουσικά και άρχισαν να δουλεύουν

ένα υλικό από τραγούδια που είχαν στα “συρτάρια τους”αλλά και καινούργια.

Το Νεοέμβριο, ήρθε στη παρέα ο κιθαρίστας Δημήρης Δεμίρης, και το πείραμα άρχισε.Πρόσφατα την ομάδα συμπλήρωσε ο Ζαφείρης Κουκουσέλης στα πλήκτρα, ο οποίος θα συμμετέχει και με δικά του τραγούδια.

Δείνουν έμφαση στη δύναμη αλλά και στη μελωδία, έχουν το δικό τους ήχο και ύφος, τραγούδια με ελληνικό στίχο και πραγματικά ήρθαν για να μείνουν.

“Ο ΘΥΡΩΡΟΣ” και το “Μ’ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ”,είναι δυο από τα τραγούδια του CD τους

με τίτλο “Ρ3ΥΜΑ vol 1”,που θα κυκλοφορήσει σύντομα και που ήδη ακούγονται σε ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα αλλά και στο youtube, που μέσα σε λίγους μήνες έχουν δεκάδες χιλιάδες views.

“Ο ΘΥΡΩΡΌΣ” συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους του κοινού στο διαγωνισμό TOP 20 του περιοδικού ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ για τέσσερις συνεχόμενους μήνες:Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο ,καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε αξιόλογα τραγούδια και δημιουργώντας για το γκρούπ, αλλεπάλληλα προσωπικά ρεκόρ.

Η 1η θέση του Ιουνίου δε, τους έδωσε το εισιτήριο συμμετοχής στο Festival powered by La Vita Radio, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα τον Οκτώβριο.

Επίσης, το ίδιο τραγούδι κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό του μουσικού site STAGONA MUSIC WORLD για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Τα μέλη της μπάντας

Βαγγέλης Ματζαφλέρης-φωνή & μπάσο

Δημήτρης Δεμίρης-κιθάρα

Ζαφείρης Κουκουσέλης-πλήκτρα

Βαγγέλης Κατσούρας-τύμπανα

Official links

https://www.youtube.com/channel/UCwGTHRO99N9CWUM_l6WV48Q

https://www.facebook.com/R3YMABAND/

https://twitter.com/3BANDOFFICIAL1

Χρέωση +3 ευρώ ΜΟΝΟ στο πρώτο ποτό.

Έναρξη 22.00

Κρατήσεις 24210 76042

Εργατικού Κέντρου 12

Facebook event

https://www.facebook.com/events/245962176077378/

 

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.