Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά :Απολογισμός τελευταίων ωρών

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά :Απολογισμός τελευταίων ωρών

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά :Απολογισμός τελευταίων ωρών

Απολογισμός τελευταίων ωρών: Το Σαββατο συμμετείχαμε με 4 άτομα στην φύλαξη του Δάσους Σχινιά με 12ωρη βάρδια από τις 08:00 – 20:00. Το μεσημέρι μετά από εντολή της Π.Υ. επιχειρήσαμε στην Οινόη Μαραθωνα με 3 Οχήματα, Βουτζάς 07, 06, 04. Tο Βουτζάς 07 παρέμεινε στην περιοχή της φωτιάς για 36 ώρες. Επίσης το Βουτζάς 06 μετά από εντολή της Π.Υ. στις 19:00, επιχείρησε στη φωτιά στις κατασκηνώσεις στο Ζούμπερι και αμέσως μετά σε πυρκαγιά σε οικία επί της οδού Μαρούγκα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στις 20:30 επιχείρησε σε νέα φωτιά κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο στην περιοχή Βρανά. Όλος ο σταθμός παρέμεινε σε επιφυλακή όλο το βράδυ του Σαββάτου. Την Κυριακή το πρωί συμμετείχαμε με 4 άτομα στην φύλαξη του Δάσους Σχινιά με 12ωρη βάρδια από τις 08:00 – 20:00. Ομάδα πεζοπόρων με άτομα του σταθμού μας και άτομα της ομάδας των εφέδρων στρατιωτικών ελέγχαν για αναζοπυρώσεις στη φωτιά της Οινόης – Βρανά και έσβηναν όλες τις μικρές εστίες. Όλη τη νύχτα της Κυριακής ο σταθμος παρέμεινε ανοιχτός σε επιφυλακή. Δευτέρα 12 Αυγούστου 3:30 το πρωί, μετά από εντολή της πολιτικής προστασίας, συμμετείχαμε με ένα όχημα το Βουτζάς 06 στην κατάσβεση της φωτιάς του Υμηττού. Το πρωί συμμετείχαμε με 2 άτομα στην φύλαξη του Δάσους Σχινιά με 12ωρη βάρδια από τις 08:00 – 20:00.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Απάντηση

Create AccountLog In Your AccountΑρέσει σε %d bloggers: