Ο Έντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κ. Γιώργος Σαββίδης, επισκέφθηκε εκ νέου νωρίς το πρωί τις πληγείσες περιοχές θέλοντας να ευχαριστήσει τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και όλες τις Υπηρεσίες οι οποίες εργάστηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ανέφερε ότι στη διάρκεια της νύχτας έγινε τεράστια προσπάθεια για να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Αυτούσιες οι δηλώσεις του – «Θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο εκ μέρος μου και εκ μέρους της πολιτείας να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου τόσο προς την πυροσβεστική υπηρεσία όσο και προς το τμήμα δασών, την πολιτική άμυνα, την επαρχιακή διοίκηση, τους εθελοντές, την υπηρεσία θήρας και όλους όσους συνέβαλαν στο να καταφέρουμε να σβήσουμε αυτή την πυρκαγιά, η οποία ευτυχώς μόνο περιορισμένες ζημιές δημιούργησε”.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.