ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ! ! !

Η συνεχής εκπαίδευση του εθελοντή Δασοπυροσβέστη είναι στενά συνδεδεμένη με την δυνατότητα του να αντιμετωπίζει πολύπλοκες και συνεχώς διαφοροποιούμενες συνθήκες. Οι συνθήκες σε μία δασική πυρκαγιά δεν επαναλαμβάνονται. Εμείς, στους Πυροσβέστες του Κόσμου – ΚΥΠΡΟΣ, πιστεύουμε ότι μαζί με την καθαρά επιστημονική και ακαδημαϊκή προσέγγιση, η ανταλλαγή εμπειριών αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ολοκληρωμένης αυτής εκπαίδευσης. 

Μετά από την μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, και φέτος διοργανώνουμε την 2η Διεθνή Συνάντηση Εθελοντών Δασοπυροσβεστών 2018 στο Δάσος Κακομάλλη στη Λεμεσό από 19 Ιουλίου μέχρι 2α Αυγούστου 2018. Σε αυτή έχουν δηλώσει συμμετοχή εθελοντές δασοπυροσβέστες από Ελλάδα (ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), την Γερμανία (SAFeRS e.V. & @fire), την Ελβετία (FOTW-Swiss), την Σουηδία (SITS Sverige) την Κροατία και την Ρωσία (Greenpeace Russia). Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένη εκπαίδευση από έμπειρους Κύπριους & Ξένους ειδικούς σε θέματα δασοπυρόσβεσης αλλά και ταυτόχρονα να ανταλλάξουν γνώσεις & εμπειρίες με συναδέλφους τους από άλλες χώρες. Αναμένεται επίσης εξειδικευμένος εκπαιδευτής απο τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης όλοι οι συμμετέχοντες θα εμπλακούν σε δράσεις στήριξης του Τμήματος Δασών, όπως περιπολίες και επάνδρωση πυροφυλακίων. Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί για συμμετοχή και άλλες οι Κυβερνητικές Υπηρεσίες (Τμήμα Δασών, Πολιτική Άμυνα κ.λ.π.)
Καλούνται ΟΛΟΙ οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν όλο ή μέρος του προγράμματος, να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία των «Πυροσβεστών του Κόσμου-ΚΥΠΡΟΣ» στο τηλέφωνο 96480207 για περισσότερες πληροφορίες.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . . . ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ . . .

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.