ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Πολιτιστική Εκδήλωση Αθήνα & Βράβευση Νικητών Διαγωνισμού

Πολιτιστική Εκδήλωση Αθήνα & Βράβευση Νικητών Διαγωνισμού

Πολιτιστική Εκδήλωση Αθήνα & Βράβευση Νικητών Διαγωνισμού

Η Πολιτιστική Εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο εγκεκριμένου προγράμματος «Regio Gnosis – Πληροφόρηση και ενημέρωση για την πολιτική συνοχής στην Ελλάδα» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή DG REGIO, που υλοποιείται με συντονιστή αυτού το Πανεπιστήμιο Πατρών, και εταίρους το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Παρατηρητήριο Οδικών Αξόνων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου (ΠΟΑΔΕΠ).

 

Το περιεχόμενο του έργου αφορά σε ενέργειες για την αύξηση της ενημέρωσης των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, σχετικά με τα έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στο πλαίσιο της πολιτικής Συνοχής, καθώς και η ευαισθητοποίηση τους για τις κοινωνικές και οικονομικές επιδράσεις αυτών των έργων.

Στα έργα αυτά περιλαμβάνονται αυτά που χρηματοδοτούν τα ταμεία της E.E., όπως το ΕΤΠΑ, το ΕΚΤ, το Ταμείο Συνοχής κ.ά.. Οι δράσεις στοχεύουν στους κατοίκους των τεσσάρων πληθυσμιακά μεγαλύτερων περιφερειών της Ελλάδας (Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ηπείρου).

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account