Έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία με το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτες κατ’οίκον παραδόσεις φαρμάκων απο Εθελοντές του τμήματός μας σε άτομα τα οποία ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Υπενθυμίζεται οτι το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, στα πλαίσια των δράσεων για την πρόληψη της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, τονίζει τη μεγάλη σημασία της παραμονής στο σπίτι ιδιαίτερα των ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Τα άτομα αυτά δεν πρέπει να επισκέπτονται τα Super Market και τα φαρμακεία ή να βγαίνουν από το σπίτι για οποιονδήποτε λόγο. Για τον λόγο αυτό καταρτίστηκε πλάνο εξυπηρέτησης του ευπαθούς πληθυσμού στην προμήθεια αγαθών και φαρμάκων και παροχής υπηρεσιών από τους εθελοντές μας.

Μοναχικά άτομα που δεν έχουν οικογενειακή υποστήριξη και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Περιφερειακού μας τμήματος 28420-25466 τις ώρες 10.00 έως 12.00. Εθελοντές θα σας επισκέπτονται στο σπίτι, θα τοποθετείτε σε ειδικό φάκελο που θα φέρει τα στοιχεία σας τη λίστα των αγαθών που θέλετε να ψωνίσετε, το χρηματικό αντίτιμο των αναγκών σας, θα υπογράφετε και οι εθελοντές θα ψωνίζουν για εσάς.
Μην εκτίθεστε σε περιττούς κινδύνους. Η συνέπεια όλων μας κρίνεται τώρα!

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.