Αυτό είναι το Παλικάρι Εθελοντής Πυροσβέστης που τραυματίσθηκε χθες στη φωτιά στην Εύβοια

Αυτό είναι το ΠΑΛΙΚΑΡΙ Εθελοντής Πυροσβέστης που τραυματίσθηκε χθες στη φωτιά στην Εύβοια οι συνεθελοντές του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών που ανήκει έγραψαν φανερά συγκινημένοι στα κοινωνικά δίκτυα το παρακάτω μήνυμα για τον τραυματισμό του:

Στο άκουσμα ότι ένας εθελοντής πυροσβέστης τραυματίστηκε στη διάρκεια της μάχης με τις φλόγες κι αυτός είναι ένας από την οικογένεια μας σοκάρεσαι. Στην είδηση ότι είναι ο δικός μας ο Κυριάκος Καρλαφτόπουλος που βρίσκεται δίπλα σε κάθε δράση και εκπαίδευση μας το φυσικό επακόλουθο είναι να μην θες να το αποδεχτείς.

Σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και περαστικά και να επιστρέψεις μάχιμος και πάλι κοντά μας !
Όλη η οικογένεια των Εθελοντών και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών ευχόμαστε περαστικά στον φίλο, συνεργάτη και συνεθελοντή, Kyriakos Karlaftopoulos που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ φέρει σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.

Σκληρή είναι η μάχη με τα πύρινα μέτωπα καθημερινά αλλά σήμερα βρέθηκε στην Εύβοια ανάμεσα στους Δεκάδες Πυροσβέστες και τους Eθελοντές που δίνουν σκληρό αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών υπό ακραίες συνθήκες καθώς οι φλόγες φθάνουν πολλές φορές ακόμη και τα 40 μέτρα ύψος.

hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.