ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Παρουσίαση εφαρμογών δείτε Αναλυτικά

Παρουσίαση εφαρμογών  δείτε Αναλυτικά

Παρουσίαση εφαρμογών δείτε Αναλυτικά

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ 

 

Hellenic Media Group (ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΣ)

Όλο το γκρουπ στα χέρια σου!Ενημέρωση και ψυχαγωγία σε μια εφαρμογή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mstasino_asus.HMG

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Calories_X

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αυτή η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί για να αποτελέσει ένα βοήθημα σε όσους επιθυμούν να ελέγχουν το βάρος τους, καταγράφοντας τις τροφές που καταναλώνουν καθημερινά και παρακολουθώντας τις θερμίδες.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης θα γνωρίσει τον δείκτη της μάζας του σώματός του, καθώς και τον βασικό και μεταβολικό του ρυθμό.

Επίσης, ο χρήστης, θα γνωρίζει πόσες θερμίδες μπορεί να καταναλώσει ημερησίως και πόσες του υπολοίπονται, σύμφωνα με το αν επιθυμεί να διατηρήσει, να μειώσει ή να αυξήσει το βάρος του.

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mstasino_asus.Calories_X

HEMPLOG_GR

Αυτή η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί για να αποτελέσει ένα εργαλείο στα χέρια κυρίως των χρηστών φαρμακευτικών ελαίων κάνναβης, βοηθώντας τους να καταγράψουν, να διαχειριστούν και να παρακολουθήσουν τις δόσεις τους. Δεν αποκλείεται όμως η πιθανή χρήση της και από χρήστες άλλων ελαίων ή βαμμάτων.

Θα βοηθήσει στον εύκολο διαχωρισμό του ζητήματος της σχέσης μεταξύ «σταγόνας» (“drop”), «ποσότητας» (“ml”) και «περιεκτικότητας» (“%”/”mg”).

Η εφαρμογή διατηρεί ένα ημερολόγιο των προσθηκών των λαδιών σας, όπως επίσης διατηρεί ένα ημερολόγιο των δόσεών σας, που μπορούν να καταχωρηθούν ακόμα και πριν από την πραγματική ημερομηνία που αυτές θα ληφθούν και σας ειδοποιεί για αυτές αν το επιλέξετε (οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν η εφαρμογή είναι στο προσκήνιο ή ελαχιστοποιημένη).

Επίσης, παρακολουθεί την πρόοδο για τις δόσεις που έχετε λάβει ανά σκεύασμα, αλλά και ανά τρόπο χορήγησης σκευάσματος. Μπορείτε να αξιολογήσετε τις δόσεις κατά την απόδοσή τους και να κρατάτε σημειώσεις για αυτές.

Επιπλέον, ταυτόχρονα παρακολουθεί -μεταξύ άλλων- και την ποσότητα των ελαίων που απομένουν για να σας βοηθήσει να μην εξαντληθούν.

Προσφέρει τέσσερα πεδία δοκιμών για να πειραματιστείτε.

Εξάγει το δοσολόγιο σε αρχείο “.csv” (excel) για διαχείριση από Η/Υ ή αποστολή.

Διαθέτει λίστες με τα πιο γνωστα κανναβινοειδή και τερπενοειδή, καθώς και τις θεραπευτικές τους δράσεις.

Διαθέτει όρους χρήσης και αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για διευκρινήσεις και καθοδήγηση.

 

SECURITY LEGISLATION (SL) HELLAS

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των χρηστών της, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης όλου του Νομικού και Θεσμικού πλαισίου του κλάδου της ιδιωτικής παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, καταγράφοντας τους σχετικούς Νόμους, τα Διατάγματα, τις Αποφάσεις, τις Οδηγίες, τις Κανονιστικές Πράξεις και τις Υπουργικές Αποφάσεις. Ακόμα, δίνει κατευθύνσεις, πληροφορίες, οδηγίες, κ.α.

Προσφέρει εύκολο μενού περιήγησης ανά θεματική κατηγορία με υπό-κατηγορίες.

Ακόμα, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής των νόμων από λίστα και φόρτωσής τους στην συσκευή σας.

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mstasino_asus.SL

AEJ Το Ελληνικό τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

Το Ελληνικό τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας πραγματοποίησε τις πρώτες του εκλογές και το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη αποτελείται από νέους, άξιους και πολλά υποσχόμενους δημοσιογράφους.

Με όρεξη για δουλειά και ιδέες που στόχο έχουν να βοηθήσουν το λειτούργημα του δημοσιογράφου προτεραιότητά μας είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση των νέων που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα στο δύσκολο χώρο των ΜΜΕ

————————
* Η εφαρμογή είναι μια χορηγία της συνεργαζόμενης με το “Hellenic Media Group” ομάδας ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και tablets.

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mstasino_asus.AEJ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ 

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account