ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας : ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΤΡΑΓΚΟΛΑ

Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας : ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΤΡΑΓΚΟΛΑ

Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας : ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΤΡΑΓΚΟΛΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.

ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΤΡΑΓΚΟΛΑ
Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του συνδέσμου σας.

<< Μαζί με τους συνεργάτες μου μάθαμε να δουλεύομε για τον πολίτη και να εισπράττουμε αγάπη>>. Λόγια του κύριου Μάρκου Τράγκολα. Του ανθρώπου που για τέσσερις δεκαετίες πρόσφερε τις πολύτιμες του υπηρεσίες στο πυροσβεστικό σώμα, στην κοινωνία, στον πολίτη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αυτό τον άνθρωπο βράβευσε ο σύνδεσμος μας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.) σε μια σεμνή τελετή στο φουαγιέ του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου. Το 1979 μπήκε σαν πυροσβέστης στο πυροσβεστικό σώμα και τον Ιούλιο του 2019 αποχώρησε από την θέση του του διευθυντή. Στην ομιλία του ο εκπρόσωπος τύπου του συνδέσμου μας έκανε αναφορά για το έργο του κύριου Τράγκολα, για τον επαγγελματισμό του. Μίλησε για ένα άνθρωπο που γεννήθηκε ηγέτης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Δήμου Στροβόλου, κύριος Γιώργος Χρυσάνθου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κύριο Τράγκολα. << Μακάρι το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν οι νεότεροι. Να είναι σωστοί επαγγελματίες και πάντα να είναι δίπλα στον άνθρωπο>>. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδέσμου μας Ανδρέας Στυλιανού τόνισε ότι είναι τιμή για τον σύνδεσμο μας να βραβεύσει ένα άνθρωπο του εκτοπίσματος του κύριου Τράγκολα.

Από την πλευρά του ο κύριος Μάρκος Τράγκολας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την βράβευση του από τον σύνδεσμο μας και τόνισε ότι όλα τα σώματα ασφάλειας έχουμε ένα κοινό στόχο. Να είμαστε δίπλα στον πολίτη και να τον προστατεύουμε. << Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του συνδέσμου σας. Είμαι έτοιμος να κάνω και σεμινάρια και να σας βοηθήσω σε ότι μου ζητηθεί από τον σύνδεσμο σας>>. Να είστε σε ετοιμότητα κύριε Τράγκολα γιατί εμείς σαν σύνδεσμος θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο τις εμπειρίες 40 χρόνων που είχατε.
*Μαζί μας είχαμε και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. Ο σύνδεσμος μας θα συνεργαστεί μαζί τους σε μια εκδήλωση όπου όλα τα έσοδα θα πάνε για τις ανάγκες τους. Όπως ανακοινώθηκε η εκδήλωση θα είναι υπό την αιγίδα του κύριου Τράγκολα.
**Σε επόμενες μας αναρτήσεις θα κάνουμε αναφορά σε τρείς μας συναδέλφους που είχαν συμμετοχή στην βράβευση του κύριου Μάρκου Τράγκολα και με ποιόν τρόπο.
*** Μετά το τέλος της βράβευσης έγινε δεξίωση στο σωματείο <<ΚΟΝΤΕΜΕΝΟΣ>> όπου απολαύσαμε το οφτό-κλέφτικο του συνάδελφου Κωνσταντίνου.
**** Ο σύνδεσμος θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τον Δήμο Στροβόλου αφού είχαμε την στήριξη του.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.

hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Create AccountLog In Your Account