ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Πάνω από 45.000 δολάρια συγκέντρωσε ο Hellas FM για το Συλλαλητήριο

Πάνω από 45.000 δολάρια συγκέντρωσε ο Hellas FM για το Συλλαλητήριο

Πάνω από 45.000 δολάρια συγκέντρωσε ο Hellas FM για το Συλλαλητήριο

Ένα ποσό – ρεκόρ που ξεπέρασε κάθε προσδοκία συγκέντρωσε ο Hellas FM στον Ραδιομαραθώνιο για την οικονομική ενίσχυση του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος.  Συγκινητική η συνεισφορά της ομογένειας.

Εποχές της δεκαετίας του ’90 θύμισε, σε ό,τι αφορά στην ανταπόκριση των ομογενών, η μαραθώνια εκπομπή του Hellas Fm.  Το ποσό των 45.921 δολαρίων, με δωρεές από 20 έως 5000 δολάρια, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κατέδειξε, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι ο ελληνισμός της Αμερικής είναι “παρών” και έτοιμος να δώσει μάχη μέχρι τέλους για τα εθνικά θέματα, αφού οι αριθμοί, τηρουμένων των αναλογιών της εποχής, παραπέμπουν σε οργανωτικό θρίαμβο.

 

Από τις 5 το απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης, όταν ο Δημήτρης Φιλιππίδης πρωτοβγήκε στον αέρα, μέχρι και τις 11:30 το βράδυ, που ο Βικέντιος Μαλαματένιος ανακοίνωσε το κλείσιμο με την ανακοίνωση του ποσού, τα τηλέφωνα του σταθμού χτυπούσαν συνεχώς.  Μάλιστα, ενδεικτικό της μαζικότητας και της ανταπόκρισης, είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των δωρεών κινούνταν από 20 έως 200 δολάρια.

Παρόντες στο στούντιο και τα γραφεία του Hellas FM ήταν η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Σοφία Στρουμπάκη, ο Ύπατος Ταμίας της Παμμακεδονικής, Στέλιος Στρουμπάκης και η Αντοπρόεδρος του Συλλόγου Χειμαρριωτών, Άννα Νότη.  Από τους παραγωγούς του σταθμού, παραβρέθηκαν οι Χριστόδουλος Αθανασάτος, Βλάσσης Αναστασίου, Γιάννα Μουλαγιάννη και Νίτσα Αντωνάτου.

πηγη hellas fm

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account