Ο Φιλοθηραματικος Συλλογος Κερατεας Αρτεμις
πραγματοποίησε σήμερα 18/4 στο περιβάλλοντα χώρο του Ιερού ναού Αγίου Ευστάθιου Κερατέας επίδειξη στην χρήση πυροσβεστικών μέσων και αγιασμό στο νέο όχημα του συλλόγου τύπου Isuzu d max δωρεά του αξιότιμου μέγα ευεργέτη κ.κ. Αθανασίου Μαρτίνου και της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά :
• Τον αξιότιμο μέγα ευεργέτη κ.κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για την υποστήριξη που μας παρείχαν ώστε να προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας στην πολιτική προστασία του Δήμου Λαυρεωτικής.
• Τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ.κ.

Δημήτρης Λουκάς

που από την πρώτη στιγμή στάθηκε ένθερμος αρωγός στην προσπάθεια μας που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια αναγνωρίζοντας τον εθελοντικό χαρακτήρα του συλλόγου.

•Τον αντιδήμαρχο και μέλος του συλλόγου κ.

Αθανάσιος Μακροδημήτρης

για την διαχρονική προσφορά του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια τόσο υλικά όσο και υποστηρίχτηκα στο έργο του συλλόγου.

• Τον αντιδήμαρχο κ. Ηλία Στουραΐτη για την υποστήριξη του στον εθελοντικό χαρακτήρα του σύλλογου ως πολιτικός προϊστάμενος πολιτικής προστασίας του Δήμου Λαυρεωτικής.
• Τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας κ.

Βαγγελης Παναγος

που από την πρώτη μας επαφή , μας αγκάλιασε και μας υποστηρίζει με κάθε τρόπο ούτως ώστε να μπορούμε και εμείς να αποτελούμε άλλο ένα βέλος στη φαρέτρα του στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί εδώ και χρόνια σε θέματα Π.Π. στο Δήμο Λαυρεωτικής.

•Τον διοικητή των Π.Υ. Μαρκοπούλου κ. Χατζόπουλου Αθανάσιο καθώς και τον διοικητή Αν.Αττικής κ.Βασίλειου για την υποστήριξη τους στις αξίες του εθελοντισμού.
• Τον υπεύθυνο

Πυροπροστασια Δασων Λαυρεωτικης

κ. Χάρη Συρίγο καθώς και την εθελοντική ομάδα του για την νέα μας συνεργασία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δωρητές μας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό
• Motor Oil Ελλάς
• κ.

Athanasios Rerras

και το λογιστικό γραφείο MESSOGIA ACCOUNTANTS.

• Καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου που με την οικονομική τους ενίσχυση μας βοηθούν να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας στην Π.Π. του Δήμου Λαυρεωτικής αλλά και στην κοινωνική προσφορά μας σε ευάλωτες ομάδες των συνανθρώπων μας.
Μετά το τέλος του αγιασμού είμασταν στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσουμε και τη δωρεά μας σε συναδέλφους εθελοντές του Δήμου Λαυρεωτικής παρέχοντας τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ατομική τους προστασία .
Το Δ.Σ. του Φιλοθηραματικού συλλόγου Κερατέας ΑΡΤΕΜΙΣ σας ευχαριστεί όλους και εύχεται η φετινή αντιπυρική περίοδος να κυλήσει χωρίς καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν ταλαιπωρήσει πολλάκις αυτό το κομμάτι της Αττικής γης.
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.