Οι εθελοντές μας, το πιο σπουδαίο κεφάλαιο του Υμηττού μας!
Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, έχοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση του εθελοντισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συνεχίζει να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το πολύτιμο έργο της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων και των Εθελοντικών Ομάδων γύρω από τον Υμηττό.
Ειδικά αυτή την περίοδο που απαιτείται αυξημένη ετοιμότητα για την ασφάλεια όλων μας.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΣΠΑΥ & Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, ξεκινάει κύκλος παραδόσεων μέσων ατομικής προστασίας προς τους εθελοντές.
Η αρχή έγινε με την παράδοση των πρώτων στολών δασοπροστασίας – πυρόσβεσης προς την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού (ΔΑ. ΠΑ. ΧΟ) για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της.
Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο πυροφυλάκιο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, από το επιτελείο του ΣΠΑΥ, παρουσία των εθελοντών που εκτελούσαν τη βάρδιά τους, του εκπροσώπου της ομάδας κ. Στέλιου Φούρναρη και του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Παπάγου – Χολαργού κ. Χρήστου Πετράκη.
Όλοι μαζί, μία γροθιά για τον Υμηττό μας!
hmg@group1
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.