ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς,στην Σάμο

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς,στην Σάμο

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς,στην Σάμο

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετέβη σήμερα, 26 Ιανουαρίου 2020, στο νησί της Σάμου, όπου επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη της. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τους ενημέρωσε ότι, με βάση τον καινούργιο επιχειρησιακό σχεδιασμό που προβλέπεται στο νέο σχέδιο νόμου για την Πολιτική Προστασία, στη Σάμο θα έχει έδρα εφεξής ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, υπό την εποπτεία του οποίου θα βρίσκεται το βόρειο και νότιο Αιγαίο, καθώς και η Κρήτη. «Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε έναν Υποστράτηγο, με αερομεταφερόμενη μονάδα και Super Puma που θα αναλάβει τον άξονα του Αιγαίου σε επίπεδο υποστήριξης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργιο Στάντζο, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και στην οποία συμμετείχαν τοπικοί φορείς, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αυτοδύτες, καθώς και στελέχη του Δήμου. Ο Γενικός Γραμματέας συζήτησε θέματα Πολιτικής Προστασίας που αφορούν στο νησί και ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το νέο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε προσφάτως στη Βουλή και αναδιαρθρώνει το σύστημα Πολιτικής Προστασίας της χώρας.

Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας μετέβη στο Καρλόβασι, όπου παρευρέθη στα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, παρουσία του βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλου Στεφανάδη, του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη, του Δημάρχου Δυτικής Σάμου Αλέξανδρου Λυμπέρη, του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γιώργου Στάντζου, του Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου Νίκου Στεφανή, καθώς και του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου, Υποστρατήγου, Διονύσιου Κουτσούκου, και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, Πυράρχου Κωνσταντίνου Φράγκου.

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account