ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας.

Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας.

Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019, η ορκωμοσία του Δημάρχου Μαρκόπουλου Μεσογαίας, κ. Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ο οποίος όρκισε τον Δήμαρχο με την παραδοσιακή διαδικασία και στη συνέχεια σύσσωμη η νέα Δημοτική Αρχή ορκίστηκε να υπηρετεί το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον τόπο μας.

 

Η παρουσία των συμπολιτών μας, στο Δημαρχείο Μαρκόπουλου, όπου έλαβε χώρα η ορκωμοσία, υπήρξε ιδιαίτερα μαζική, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν, τον Δήμαρχο προσωπικά και τη νέα Δημοτική Αρχή, βουλευτές και εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Αρχές του Δήμου μας, μέλη τοπικών πολιτικών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων, αλλά και εκπρόσωποι από το χώρο της υγείας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της άθλησης.

 

Ο Δήμαρχος, στην ομιλία του εξήρε την σημασία της ενότητας, της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας, για την επίλυση των κοινών μας προβλημάτων και για την άμεση αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας, αλλαγή η οποία θα σημάνει την πρόοδο και την ανάπτυξή του, σε μια κοινωνία προοπτικής.

 

Μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν από κοντά το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη και τα μέλη της Διοίκησης, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα συμβολικό κέρασμα.

hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account