ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μπορεί το διάστημα λειτουργίας μας να είναι μικρό πολλές όμως είναι και σημαντικές οι δράσεις μας.
2 μόλις Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. Σχολεία Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου Επιβίωσης Έρευνας Διάσωσης για Ενστόλους που τελούσαν υπό την αιγίδα του ΥΝΑΝΠ στην Γλυφάδα,
Η 1η για όλους μας, Άσκηση Ετοιμότητας Ευρείας Κλίμακας 2018 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με θέμα Ατύχημα Αεροσκάφους, με την συμμετοχή της Ομάδας μας στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το 1ο Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. στον Δήμο Αλιβερίου της Εύβοιας υπό την αιγίδα του ΥΝΑΝΠ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αλιβερίου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχολείο Σ.Ε.Υ.Σ.Ε.Ε.Δ. στην Πάτρα το 2019 με την συμμετοχή και υποστήριξη κέντρου επιχειρήσεων της ΟΑΝΕΑΝ υπό την αιγίδα του ΥΝΑΝΠ και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Άσκηση Σεισμού και Πυρκαγιάς με πρότυπη προσομοίωση στο 7ο Γυμνάσιο της Γλυφάδας με την συμμετοχή καθηγητών του ΟΑΣΠ, Σχολείο Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου Πολιτών με την συμμετοχή ατόμων με αναπηρία το 2018 υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας. Σεμινάριo Διαλειτουργικότητα Υπηρεσιών σε έκτακτη ανάγκη σε συνεργασία με την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου και ομιλητή τον Παναγιώτη Αναστόπουλο.
Συνεχίζουμε δυναμικά όλοι εμείς που αποφασίσαμε να συμβάλλουμε σε αυτή την πορεία, με νέους στόχους καινοτόμες δράσεις και πολλές εκπλήξεις για το 2020 δημιουργώντας περισσότερες προϋποθέσεις για περισσότερες και αξιόλογες συνεργασίες. Κανείς μας δεν περισσεύει. Όλοι είμαστε απαραίτητοι.
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συνεργασία και συνδιοργάνωση το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών που διανύουμε και χαράζουμε από κοινού τον δρόμο της πιστοποιημένης εκπαίδευσης. Ευχαριστούμε θερμά τον Δρ. Μιχαήλ Χάλαρη για την δυνατότητα της πιστοποίησης μας από τα δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα φορείς και όλων των φορέων που συνέβαλαν σε όλη αυτή την αξιόλογη διαδρομή. Ιδιαίτερο ευχαριστήριο εκφράζουμε στην Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος για την εμπιστοσύνη της σε συνεργασία με το ΙΔΑΦΚ.
Παράλληλες Δράσεις και Εθελοντισμός σε όλο του το εύρος. Ευχαριστούμε επίσης την σχολή Θαλασσίων Δραστηριοτήτων Water Actions για την εκπαίδευση που υλοποίησε στα μέλη μας και σε πολίτες το έτος 2019 στην Γλυφάδα και για την γνωριμία με την κατάδυση στα άτομα με κινητική αναπηρία στην 4η παραλία της Γλυφάδας.
hmg@group1hmg@group1

hmg@group1

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας

Related Posts

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων * for Click to select the duration you give consent until.

Create AccountLog In Your Account